دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰
نتیجه یک مطالعه نشان می دهد، افرادی که معمولا کمتر از ۶ ساعت در شب می خوابند تا ۳۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل قرار دارند.

به گزارش آوای خزر، به نقل روزنامه دیلی میل، این مطالعه جدید نشان داد، افرادی که کمتر از ۶ ساعت در شب می خوابند بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند. نداشتن خواب کافی می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را در مراحل بعدی زندگی افزایش دهد.

محققان دانشگاه «پاریس» داده های نظرسنجی در مورد سلامت هفت هزار و ۹۵۹ فرد انگلیسی از جمله مدت زمان خواب شبانه آنها را از سال ۱۹۸۵ تجزیه و تحلیل کردند.

محققان متوجه شدند، افرادی که ۵۰ تا ۷۰ سال سن دارند و در میانسالی کمتر از ۶ ساعت می خوابیدند، ۳۰ درصد بیشتر در معرض خطر زوال عقل قرار دارند.

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، حدود ۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به زوال عقل مبتلا هستند و هر ساله نزدیک به ۱۰ میلیون مورد جدید ابتلا به زوال عقل گزارش می شود.

محققان می گویند: خواب برای سلامت مغز در میانسالی مهم است و تحقیقات آینده ثابت می کند که آیا بهبود عادت های خواب می تواند از ابتلا به زوال عقل جلوگیری کند یا خیر.

یک علامت رایج ابتلا به زوال عقل تغییر الگوی خواب در شب است، اما محققان می گویند که الگوی خواب قبل از شروع زوال عقل ممکن است در این بیماری نقش داشته باشد.

محققان در این مطالعه، داده های جمع آوری شده در ۳۶ سال گذشته از سال ۱۹۸۵ را بر روی هزاران نفر که عادات خواب و مدت زمان خواب خود را گزارش داده بودند، بررسی کردند.

محققان متوجه شدند زوال عقل بر چرخه های خواب و بیداری تأثیر می گذارد، اما میزان ارتباط طول مدت خواب در بزرگسالی با ابتلا به زوال عقل مشخص نیست. علت این موضوع می تواند این باشد که اکثر مطالعات به طور واضح سن را در ارزیابی مدت زمان خواب یا مدت زمان پیگیری مد نظر قرار نداده اند.

محققان توضیح دادند: در این بررسی هر دو این جنبه ها و مجموعه وسیعی از متغیرها مد نظر قرار گرفت. آنها متوجه شدند که کوتاه بودن خواب در میانسالی با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل مرتبط است.

هنگام خواب ، سموم از مغز و سایر قسمت های بدن پاک می شود تا از بدن در برابر بیماری های زیادی از جمله بیماری های قلبی و سرطان محافظت کند.

محققان می گویند: فرضیه های قابل قبول بیولوژیکی برای توضیح رابطه میان مدت خواب و زوال عقل وجود دارد. یکی از آنها مربوط به نقش خواب در پاکسازی ضایعات پروتئین در مغز است.

در یک دوره بیداری فعالیت عصبی باعث افزایش ترشح پروتئین های بتا آمیلوئید می شود. سپس این پروتئین ها هنگام خواب از مغز شسته می شوند. در مورد خواب کوتاه ، پاکسازی این پروتئین ها ممکن است تغییر کند و به تجمع بتا آمیلوئید در مغز منجر شود.

تجمع این پروتئین ها در آلزایمر مشاهده می شود. مکانیسم های دیگری نیز ممکن است نقش خواب را در التهاب عصبی و تصلب شرایین (تصلب شرایین) داشته باشد.

طبق اعلام سازمان سلامت انگلیس، بیشتر بزرگسالان هر شب به ۶ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند. «بنیاد خواب آمریکا» هفت تا هشت ساعت خواب را به طور خاص برای افراد بیش از ۶۵ سال توصیه می کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار