دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
نتایج یک بررسی جدید که در آلمان انجام شده نشان می دهد بر خلاف تصورات قبلی مصرف مداوم شیر بر روی سلامت انسان اثرات منفی دارد و حتی عمر را کوتاه می کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از اسلش گیر، اگر چه مصرف خود شیر به حفظ سلامت انسان کمک نمی کند، اما مصرف محصولاتی مانند ماست و کفیر که با تخمیر شیر به دست می آیند می تواند به حفظ سلامت انسان ها کمک کند.

یافته های مذکور حاصل سال ها تحقیق و بررسی در مورد اثرات مصرف شیر پاستوریزه حیوانات بر روی سلامت انسان هاست که نشان می دهد خود این شیر برای سلامتی مفید نیست، اما محصولات تخمیری به دست آمده از شیر اثرات مفیدی برای بدن دارند.

با توجه به میزان مصرف بالای شیر در کشور سوئد برای انجام این پژوهش از داده های موجود در این کشور استفاده شده است. قبلا پژوهش هایی در این زمینه در سوئد انجام شده بود که نشان می داد بین مصرف شیر پاستوریزه و مرگ و میر در این کشور رابطه ای وجود دارد. در عین حال ثابت شده بود باکتری های مفید موجود در محصولات تخمیری به دست آمده از شیر به حفظ سلامت انسان کمک می کنند.

تحقیق تازه که در دسترس است، نشان می دهد مصرف شیر پاستوریزه باعث افزایش نوعی مجموعه پروتئینی در بدن موسوم به mTORC1 می شود که سلسله واکنش های ناشی از فعالیت های آن در بدن به کاهش عمر انسان می انجامد. در مقابل محصولات تخمیرشده مانند ماست حاوی باکتری های اسید لاکتیک است که برخی عناصر نامطلوب موجود در شیر برای بدن مانند mTORC1  و نیز اگزوزوم ها و گالاکتوز را از بین می برد.

پیش از این بررسی های مستقل دیگری نشان داده بود مصرف بیش از حد شیر موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان می شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار