دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۴

به گزارش آوای خزر، یکی از اختلاف‌هایی که اغلب از کودکی تا بزرگسالی فرد، همراه اوست احساس گناهی است که از گذشته به دوش می‌کشد و پیامدهای منفی آن، خود را در زندگی‌اش نشان می‌دهد. احساس گناه در کودک بدین معنی است که من بد هستم و دیگران خوب هستند که همین احساس «من بد هستم.» باعث ایجاد اضطراب و تضعیف حرمت نفس در کودک می‌شود. احساس گناه در انسان باعث گرفتن تصمیم‌های اشتباه می‌شود و به همین دلیل باید بررسی کرد و فهمید که چه کارهایی باعث ایجاد احساس گناه در کودک می‌شود؟

  • اگر فرزند خردسال دارید این ترفندهای روانشناسی حتما به کارتان می‌آید

مقصر شمردن کودکان در ناکامی و سختی‌های پدر و مادر

فاطمه کوهپایه‌زاده روانشناس در رابطه با برخی از رفتارهایی که احساس گناه را در کودک به وجود می‌آورند اظهار کرد: مقصر شمردن کودکان در ناکامی و سختی‌های پدر و مادر یکی از رفتارهایی است که باعث می‌شود کودک احساس گناه کند چرا که بسیاری از والدین با برخی از کار و رفتارهای خود این پیام را به کودک می‌دهند که در مسیر بزرگ کردن آن‌ها رنج بسیاری متحمل شده‌اند؛ به طوری که مادری که از زایمان سخت و افسردگی بعد از زایمان برای فرزندش صحبت می‌کند تنها به کودکش این پیام را می‌دهد که وجود او در زندگی پدر و مادرش بد و مایه ضرر بوده است تا جایی که گاهی حتی کودک آرزو می‌کند کاش هرگز به دنیا نمی‌آمد.

وی بیان کرد: گاهی مادران، منت ماندن در زندگی زناشویی را بر سر فرزندانشان می‌گذارند در حالی که کودکان، قربانی اصلی ازدواج‌های بد و نادرست هستند و به همین دلیل، کودک که خود را مسئول رنج بردن مادر می‌داند از خود بیزار می‌شود.

گاهی والدین محبت کودک به خود را در گرو انجام کاری می‌گذارند

این روانشناس تصریح کرد: گاهی والدین محبت کودک به خود را در گرو انجام کاری می‌گذارند. به طور مثال؛ به او می‌گویند که «این قاشق رو به خاطر مامان بخور.» و یا «اگر منو دوست داری این کار رو بکن.» و یا حتی این طور می‌گویند که «یعنی منو دوست نداری؟» و به همین دلیل کودک که مجبور است کار ناخواسته‌ای را به خاطر کسی انجام دهد برای آن لحظه از آن شخص متنفر می‌شود و اگر آن کار را هم انجام ندهد همان حس بد را به خود دارد و در نهایت احساس گناه می کند.

کوهپایه‌زاده گفت: گاهی والدین حین عصبانیت کلماتی را بر زبان می‌آورند که کودک را برای همه عمر از خود متنفر می‌کنند که از آن جملات می‌توان به «خدا منو بکشه از دست تو راحت بشم.»، «تو منو پیر کردی»، «آخر از دست تو می‌میرم.»، «دستم بشکنه... کاش زبونم لال می‌شد.» اشاره کرد که آسیب‌های منفی برای کودک به همراه دارند.

گاهی والدین فرزندان خود را مقصر کوتاهی‌های خود می‌دانند

وی ادامه داد: گاهی والدین، فرزندان خود را مقصر کوتاهی‌های خود می‌دانند و این موضوع را می‌توان از جملاتی چون «تقصیر تو بود خواهرت افتاد.»، «چرا حواست نبود یه کار ازت خواستما.» که از آن استفاده می‌کنند متوجه شد.

این روانشناس افزود: گاهی فرزندان از زبان والدین خود می‌شنوند که کاش زود بچه‌دار نمی‌شدند که این موضوع یکی دیگر از رفتارهای مخربی است که باعث می‌شود کودک احساس گناه کند.

کوهپایه‌زاده تصریح کرد: والدین باید بدانند که هرگز در مقابل فرزندشان دیگران را نصیحت‌هایی از قبیل «زود بچه‌دار نشیا اشتباه ما رو تکرار نکن و اول از زندگیت لذت ببر.» و یا اینکه «بچه چیه مایه دردسر» یا صحبت‌هایی که برخی از قدیمی‌ها بیان می‌کردند و می‌گفتند «بچه‌دار همیشه سرش به داره.» استفاده نکنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: والدین هرگز در حین تمیز کردن، لباس پوشاندن، دستشویی بردن و انجام کارهای خصوصی کودک خود غر نزنند و منت نگذارند و در وجود کودک احساس گناه به وجود نیاورند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار