دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۵۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶

به گزارش آوای خزر،  به نقل از فود ان دی تی وی نوشت: ترکیب شیر و موز، یک ترکیب دوست‌داشتنی در میان بسیاری از۵ مردم است. شیر موز یک نوشیدنی است که به صورت میان وعده برای کاهش تشنگی و به دلیل خواص آن مصرف می‌شود. با این حال، باید بدانید فارغ از مزه لذیذ آن، این ترکیب به هیچ عنوان مناسب بدن نیست.

مفید یا مضر بودن ترکیب شیر موز همواره محل اختلاف میان متخصصان تغذیه بوده است.

  • خواص شگفت‌انگیز چای سبز با لیموترش

  • با خوردن این ۵ میوه عمیق‌ترین خواب را تجربه کنید

هاریش کومار، یک متخصص تغذیه هندی در این باره می‌گوید: من به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی‌کنم که از ترکیب شیرموز استفاده کنند، زیرا این ترکیب برای بدن مضر است. حتی اگر می‌خواهید شیر و موز را به صورت جداگانه مصرف کنید، باید این نکته را به یاد داشته باشید که اول شیر را مصرف کرده و پس از ۲۰ دقیقه موز را بخورید.

او افزود: حقیقت این است که ترکیب شیرموز باعث به تاخیر افتادن روند گوارش شده و اختلالات خواب را درپی خواهد داشت.

تحقیقات نشان داده است خوردن شیر موز می‌تواند باعث تولید مواد سمی در بدن شود. همچنین این موضوع می‌تواند به گرفتگی سینوس‌ها، سرماخوردگی، سرفه، و آلرژی در فرد دامن بزند. از سویی دیگر، گرچه این دو مواد غذایی هر دو مزه شیرینی دارند، اما در روند پس از هضم شرایط آن‌ها بسیار متفاوت است.

در حقیقت موز پس از هضم در معده ترش شده، در حالی که شیر شیرین می‌شود. همین موضوع باعث سردرگمی دستگاه گوارش شده و می‌تواند منجر به سمی شدن، بروز آلرژی و دیگر مشکلات ناشی از عدم تناسب در مصرف مواد غذایی می‌شود.

متخصصان هندی می‌گویند ترکیب شیر و موز، یک ترکیب نامتناسب برای بدن است که می‌تواند باعث عدم تعادل غذایی شود. این امر می‌تواند باعث توقف روند هضم غذا و بروز اختلال در کارکرد باکتری‌های مفید روده شود.

این عدم تعادل غذایی مشکلات پوستی مانند جوش و یا آلرژی را درپی خواهد داشت. همچنین واکنش‌های منفی بدن پس از مصرف شیر موز می‌تواند شامل طیف گسترده‌ای از مسائل مانند مسدود شدن کانال‌های بدن، بروز مشکلات قلبی، استفراغ و اسهال شود.

توصیه می‌شود این دو ماده غذایی را با یکدیگر مصرف نکنید. بسیاری از افراد دوست دارند میوه‌ها و مواد غذایی مانند شیر را بدون توجه به خواص آن‌ها داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب کنند. این در حالی است که گرچه این مواد غذایی به طور جداگانه خواص زیادی دارند، اما ترکیب آن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد. توصیه می‌شود پیش از ترکیب هر مواد غذایی با یک متخصص تغذیه در این زمینه مشورت کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها