دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶
خوراکی‌هایی با رنگ سیاه طبیعی در مبارزه با بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان و حملات قلبی به ما کمک کنند.

به گزارش آوای خزر، برخی از غذاهای سیاه وجود دارد که باید بخورید و سعی کنید آن‌ها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

انجیرهای سیاه

انجیر سیاه میوه‌ای شیرین، خوشمزه و تازه است که در ایالات متحده آمریکا پرورش داده می‌شود. انجیر، منبع غنی پتاسیم  و دارای محتوای فیبر بسیار بالایی هستند که هضم را بهبود می‌بخشد. انجیرها به ما در کاهش وزن کمک می‌کنند. انجیر سیاه از اجزایی تشکیل شده است که ممکن است به بدن ما در مبارزه با سلول‌های سرطانی کمک کند. این انجیرها همچنین می‌توانند فشار خون ما را کاهش دهند و در مقابله با فشار خون بالا به ما کمک کنند.

توت سیاه

این توت‌ها می‌توانند رقابت زیادی با توت‌های دیگر مانند توت فرنگی و زغال اخته داشته باشند در مورد مزایای سلامتی نیز بسیار معروف هستند که باعث تقویت سلامت قلب می‌شوند، زیرا التهاب را کاهش می‌دهند و ایمنی بدن را تقویت می‌کنند. این میوه باید توسط زنانی که در زمینه جریان قاعدگی یا وقوع نامنظم آن‌ها مشکل دارند، مصرف شود. توت سیاه همچنین یکی از غذاهایی است که سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌توانید از آن در اسموتی‌ها، دسرها، سالادها یا پنکیک خود استفاده کنید.

۵ خوراکی سیاه که باید در رژیم غذایی خود داشته باشید

دانه کنجد سیاه

دانه‌های کنجد سیاه بیشتر در آسیا رشد می‌کنند و از نظر مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم بسیار غنی هستند و به بهبود سلامت قلب و عروق و فشار خون بالا کمک می‌کنند. آهن، مس و منگنز موجود در این دانه‌ها گردش اکسیژن را تنظیم می‌کنند و میزان متابولیسم ما را نیز کنترل می‌کنند. دانه‌های کنجد سیاه از چربی‌های اشباع تشکیل شده و منبع خوبی از چربی‌های اشباع‌نشده است.

سیر سیاه

سیر سیاه با تخمیر سیر معمولی در دمای بالا برای هفته‌ها ساخته می‌شود و در جلوگیری از التهاب کمک می‌کنند و می‌توانند به تقویت حافظه ما نیز  کمک کنند. این سیر می‌تواند برای بیماران آلزایمر نیز  مفید باشد، زیرا حافظه کوتاه مدت ما را بهبود می‌بخشد. سیر سیاه  به دلیل آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضد سرطان از سیر خام بهتر است.

برنج سیاه

این برنج که رنگ منحصر به فرد خود را از آنتوسیانین می‌گیرد، از مدت‌ها قبل توسط مردم چین مصرف می‌شود. برنج سیاه از آنتی‌اکسیدان‌های خاصی تشکیل شده است که می‌تواند به تقویت بینایی چشم کمک کند. این ماده از لوتئین و زاگزانتین تشکیل شده است که از شبکیه ما در برابر نور شدید محافظت می‌کند. برنج سیاه گزینه مناسبی برای افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند یا رژیم غذایی فاقد گلوتن دارند، زیرا این برنج بدون گلوتن است./انتخاب

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها