دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
فصل، فصل همان میوه ترش و خوشمزه‌ای است که کل سال منتظرش هستیم و برخلاف تصور خواص بسیار زیادی مثل کاهش چربی خون، جلوگیری از پیری سلول و سرطان، ضد میکروبی و قارچ دارد. اگر از طرفدارای دو آتیشه گوجه سبز هستید و طول سال هوس می‌کنید، این فصل می‌توانید مقداری گوجه سبز فریز کنید و کل سال منتظر نمانید یا حتی با آن خورش گوجه سبز درست کنید که می‌خواهیم در این مقاله طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم.

فصل، فصل همان میوه ترش و خوشمزه‌ای است که کل سال منتظرش هستیم و برخلاف تصور خواص بسیار زیادی مثل کاهش چربی خون، جلوگیری از پیری سلول و سرطان، ضد میکروبی و قارچ دارد. اگر از طرفدارای دو آتیشه گوجه سبز هستید و طول سال هوس می‌کنید، این فصل می‌توانید مقداری گوجه سبز فریز کنید و کل سال منتظر نمانید یا حتی با آن خورش گوجه سبز درست کنید که می‌خواهیم در این مقاله طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز

  • نیم کیلوگرم گوجه سبز
  • 3 عدد پیاز
  • 2 عدد سینه مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری نعنا
  • 250 گرم جعفری تازه
  • شکر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • طرز تهیه خورش گوجه سبز

    یک قابلمه بردارید. مقداری آب داخل آن بریزید و مرغ را با 1 عدد پیاز با حرارت ملایم بپزید. بعد از این که مرغ پخت، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

    دو عدد از پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک تابه بردارید و پیاز‌ها را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. مقداری زردچوبه اضافه کنید. سپس جعفری‌ها را خوب با آب سرد بشویید و آبکش کنید تا کاملا خشک شوند. آن‌ها را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. بعد از 4 تا 5 دقیقه تفت دادن، نعنا خشک را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، وقتی که آب مرغ نصف شد به مرغ اضافه کنید.

    بعد از حدود نیم ساعت گوجه سبز و مقداری شکر اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا خورش کم‌کم جا افتاده و مزه‌ها به خورد هم روند. مقدار شکری که اضافه می‌کنید کاملا سلیقه‌ای است؛ بنابراین کم‌کم شکر اضافه کنید و مزه آن را تست کنید تا زیادی شیرین یا ترش نباشد.

    بعد از حدود یک ساعت خورش جا افتاده و آماده است. داخل ظرف مناسب همراه برنج سفید سرو کرده و نوش جان کنید.

    نکات طرز تهیه

    • این خورش به خاطر گوجه سبز، نیازی به چاشنی ترش ندارد.
    • اگر مایل باشید می‌توانید به جای گوشت مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها