دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۹
فقط سفیدی نشانه نیست...‏
فرآورده‌های لبنی نقش مهمی در سلامت بدن برعهده دارند. دلیل آن هم ترکیب‌های مهم موجود در این ‏گروه از خوراکی‌ها، یعنی کلسیم، فسفر، لاکتوز، آب و... است. به همین دلیل هم ‏مصرف روزانه لبنیات، به‌ویژه شیر، توصیه می‌شود. اما نکته مهم، فاسد شدن ‏شیر، ناشی از گرمای هوا در فصل تابستان است. گاهی حتی شیری که تاریخ آن ‏نگذشته‌ هم فاسد شده است!

به گزارش آوای خزر، به نقل از هفته نامه آتیه نو، برای تشخیص شیر ناسالم و سالم چه راهکاری ‏وجود دارد؟ علاوه بر این در فصل تابستان باید شیر را چطور نگهداری کنیم ‏تا به سرعت فاسد نشود. ‏


‏1- شیر، بوی شیر می‌دهد: شیر، بوی خاصی دارد. این بو برای مشام همه ما ‏آشناست. بنابراین اگر هر بوی خاصی از شیر به مشام برسد، یعنی شیر فاسد ‏شده است. بوی ترشیدگی، بوی غیرعادی چربی، بوی تندی و... همگی ‏بیانگر آن است که شیر فاسد شده است. ‏


‏2- طعم شیر خاص است: طعم شیر هم خاص است. شیرینی ملایم و غلظت آن ‏تشکیل‌دهنده طعم شیر است. در انواع بدون لاکتوز، گاهی شیر کمی شیرین‌تر ‏به نظر می‌رسد. هرگونه طعم تندی، چربی‌ای که در دهان بماسد، طعم دودی، ماده شوینده و... نشانه آن است که شیر، فاسد شده یا ناخالصی دارد. ‏


‏3- رنگ، شیر سفید است: شیر، رنگ سفید خاصی دارد. اگر چربی شیر (در ‏انواع فرایند نشده) بالا باشد، رنگ آن به زرد گرایش می‌یابد. در غیر این ‏صورت، هر رنگ اضافی نشانه وجود ناخالصی یا فاسد شدن شیر است. ‏


‏4- نباید ببرد: کمی شیر را بجوشانید. اگر آب و مواد شیر از هم جدا نشد و ‏اصطلاحاً نبرید، شیر سالم است. ‏

ناخالصی‌ها را این‌طور بشناسیم
اضافه کردن روغن، نشاسته و آب به شیر یا باقی‌ماندن مواد شوینده در لوله‌های ‏دستگاه‌های پاستوریزاسیون و استرلیزاسیون از جمله ناخالصی‌های شیر است. ‏برای تشخیص این موارد، این آزمایش‌ها را انجام دهید: ‏
‏1- نشاسته: داخل جعبه‌ کمک‌های اولیه، محلول ید برای ضدعفونی کردن زخم‌ها ‏وجود دارد؛ بنابراین برای تشخیص وجود نشاسته در شیر، یک قطره از محلول ‏ید را به کمی شیر اضافه کنید. اگر رنگ شیر آبی‌رنگ شد؛ یعنی اینکه به شیر ‏نشاسته اضافه شده است. ‏
‏2- آب: یک قطره شیر را روی سطحی صاف و صیقلی و مورب بریزید. اگر به ‏شیر آب اضافه نشده باشد، حرکت قطره آن، ردی به جا نمی‌گذارد. در غیر این ‏صورت جای سرازیر شدن قطره شیر، رد سفید کمرنگی باقی می‌ماند. ‏
‏3- روغن: این افزودنی غیرمجاز در شیر فقط در شرایط آزمایشگاهی قابل تشخیص است. ‏

انتهای پیام/1005

برچسب ها: شیر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار