آوای خزر: کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
کنکوریها برای تقویت خود این کارها را انجام دهید
محمدرضا کیوانفرد مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کنکوریها باید با امید کار خود را ادامه دهند و به هیچ عنوان نباید خسته شوند؛ در این یک ماه باقی مانده مطلب جدیدی نخوانند و هفتههای آخر باید به صورت تست جمعبندی دروس را مطالعه کنند، باید از هر کتابی تست بزنند.
وی بیان کرد: در هفته آخر باقی مانده به کنکور هر روز یک سال از کنکورهای سال قبل را تست بزنید، به طور مثال در یک روز کنکور سال ۹۵، در روز دیگر کنکور سال ۹۶ و به این ترتیب ادامه دهند و نیازی به بررسی نیست.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟
برای تست زدن دروس عمومی چه مقدار زمان نیاز است؟
این مشاور تحصیلی با اشاره به اینکه کنکوریها نباید زمان زیادی برای تست زندن بگذارند، ادامه داد: کنکوریها نباید بیش از حد روی دروس تمرکز کنند و زمان بندی بسیار اهمیت دارد؛ برای دروس عمومی ۴۰ ثانیه وقت گذاشتن کافیست و داوطلبان میتوانند برای دروس اختصاصی یک دقیقه و نیم وقت بگذارند و در پایان میتوانند جواب را مروری کوتاه کنند، اما تایم بسیاری نباید برای آن بگذارند.
کیوانفرد در ادامه افزود: کنکوریها باید روی درسهایی وقت بگذارند که ضریب بالاتری دارد؛ همچنین در درسهایی که قویتر هستند بیشتر وقت بگذارند چراکه نتیجه بهتری خواهند گرفت.
انتهای پیام/