دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۲
ارتباط با دیگران حال انسان را خوب می‌کند؛ به علاوه فکر خوب و تجسم خلاق می‌تواند به خوش‌اخلاق بودن انسان کمک کند. باید هنگام صحبت کردن واژه‌هایی را انتخاب کنیم که تصور مثبت به افراد می‌دهد.

به گزارش آوای خزر، کامبیز کامکاری، روانشناس درباره روش‌هایی برای خوش‌اخلاقی، گفت: آدم‌های باهوش و خلاق دوست دارند مدیریت کمتری بر روی آن‌ها باشد تا خلاقیت خود را نشان دهند.

وی ادامه داد: اگر کسی بخواهد این خلاقیت را برای چنین افرادی محدود کند فرد حالش بد می‌شود و از خوش‌اخلاقی به بداخلاقی می‌رسد. اخلاق خوب اکتسابی است، اما خانواده هم بر روی آن بسیار موثر است.

این روانشناس درباره ضمیر ناخودآگاه، تصریح کرد: شخصیت ما مثل یک ساختمان است که دو طبقه آن بیرون است و زیر زمین، پارکینگ و فندانسیون آن دیده نمی‌شود. عامل تعیین‌کننده شخصیت افراد عمق این شخصیت است؛ یعنی همان ضمیر ناخودآگاه.

کامکاری یادآور شد: اگر کسی ما را ناراحت کند احساس ناخوشایندمان به او را به ضمیر ناخودآگاه منتقل می‌کنیم؛ هرچه این ضمیر پر شود در موقعیت‌های مختلف بروز و ظهور می‌یابد و نمی‌توان آن را کنترل کرد.

این روانشناس افزود: نباید هیچ حسی را سرکوب کرد؛ ابتدا باید آن را کنترل کند و بعد درباره آن صحبت کنیم یا آن را بروز دهیم؛ اگر ناراحتی و حال بد یا خوشحالی و حال خوب است باید به صورت مدیریت‌شده به اشتراک گذاشته شود.

وی اضافه کرد: در بسیاری از مواقع نه تنها احساس ناراحتی بیان نمی‌شود بلکه حرف‌های خوشایندمان را هم نمی‌گوییم و وقتی کسی را از دست می‌دهیم حسرت می‌خوریم که‌ای کاش حرف‌هایم را به او می‌گفتم؛ پس بهتر است در اولین فرصت با اطرافیانمان تماس بگیریم و حرف‌های نگفته‌مان و احساس خوبمان به آن‌ها را بگوییم.

کامکاری بیان کرد: برخی از افراد فاز مثبت دارند و برخی فاز منفی. همه ما برای ارتباط با آدم‌ها نیاز به فازمتری داریم تا فاز انسان‌ها را تشخیص دهیم و با افرادی بیشتر تعامل کنیم که با ما سنخیت داشته باشند نه اینکه وقتی فاز ما مثبت است با افراد منفی ارتباط بگیریم و یا برعکس.

وی اختلال اوتیستیک را معرفی کرد و ادامه داد: لذتی که گاهی انسان‌ها ناخودآگاه از آن بی‌بهره می‌مانند تعامل اجتماعی است؛ گرایش اوتیستیک یعنی تعامل نداشتن با دیگران که برخی به این گرایش دچار هستند و با دیگران ارتباط ندارند؛ این موضوع باعث می‌شود انسان دلش بگیرد.

این روانشناس متذکر شد: ارتباط با دیگران حال انسان را خوب می‌کند، به علاوه آن فکر خوب و تجسم خلاق می‌تواند به خوش‌اخلاق بودن انسان کمک کند؛ حتی در به‌کارگیری واژه‌ها در کلام هم می‌توان حال خوب یا بد را منتقل کرد. باید هنگام صحبت کردن واژه‌هایی را انتخاب کنیم که تصور مثبت به افراد می‌دهد./فارس

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار