دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۰۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵
روش تهیه سوپ گندم خوشمزه و خوش‌طعم را بدانید.

به گزارش آوای خزر، با توجه به محصولات متنوع گندم، مانند سبوس گندم، جوانه گندم، آرد گندم، نشاسته گندم و خواص بی‌شمار و بسیار مفید آن‌ها، این ماده مغذی را نمی‌توان دست کم گرفت. .

گندم، پر از املاح معدنی و ویتامین و دارای طبع گرم و معتدل است. سوپ و آش گندم و همچنین سوپ جو، بسیار مقوی و خوشمزه و به‌راحتی قابل تهیه هستند.
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
طرز تهیه سوپ گندم
 
سوپ گندم را معمولا از بلغور گندم (گندم پوست‌کنده نیم‌کوب) یا گندم پرک شده تهیه می‌کنند. گندم، جوانه گندم و همچنین سبوس گندم، دارای خواص فراوانی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به پیشگیری از سرطان روده، شادابی پوست و مقوی قلب بودن آن اشاره کرد.
 
سوپ خوشمزه گندم را می‌توانید به سادگی با کمی هویج، پیاز و جعفری و آب مرغ یا همراه با مواد دیگر، مانند شیر و قارچ، کلم بروکلی و … تهیه کنید.
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
مواد لازم
 
گندم (بلغور، پرک یا به صورت ساده پوست گرفته شده): یک پیمانه
هویج: یک عدد
پیاز: یک عدد
جعفری: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا آب مرغ: به میزان لازم
آبلیمو، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
دستور پخت سوپ گندم با طعم بی‌نظیر
 
اگر در پخت سوپ گندم، از گندم ساده پوست گرفته شده یا بلغور گندم استفاده می‌کنید (گندم پرک نیازی به خیس خوردن ندارد)، از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند.
 
سپس، به همراه آب مرغ و پیاز (در اندازه بزرگ، خرد کنید) و ادویه بگذارید تا خوب بپزند. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ گندم، هویج رنده شده و پس از نیم ساعت، رب گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کنید و بگذارید تا سوپ شما به‌طور کامل جا بیافتد. سپس، آبلیمو و نمک آن را اندازه کنید. پس از یکی دو جوش زدن سوپ، آن را میل کنید.
 
معمولا جهت سوپ ساده از ورمیشل استفاده می‌شود. اگر از گندم پرک شده استفاده می‌کنید، می‌توانید مقداری ورمیشل یا برنج نیم‌دانه برای لعاب دادن سوپ، به آن اضافه کنید.
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
آموزش تهیه سوپ گندم به روش ساده
 
سوپ گندم را علاوه بر روش بالا با روش‌های دیگری نیز می‌توانید تهیه و نوش جان کنید. در ادامه مطلب، دستور تهیه سوپ گندم به روش ساده به شما عزیزان آموزش داده می‌شود تا بتوانید به‌راحتی و در مدت زمان کم، این سوپ خوشمزه و خوش‌طعم را تهیه و در کنار اعضای خانواده خود، نوش جان کنید.
 
مواد لازم
 
گندم پوست کنده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
هویج: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد
ساقه کرفس: یک عدد
جعفری خرد شده: سه پیمانه
فلفل، نمک، زردچوبه و زنجبیل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: در صورت تمایل
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
دستور تهیه
 
ابتدا گندم را جهت نرم شدن و پخت بهتر، از شب قبل خیس کنید. سپس، پیاز را به‌صورت نگینی، خرد و داخل قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و پیاز‌ها را داخل آن سرخ کنید.
 
حال، پس از سبک شدن پیازها، استخوان سینه مرغ را خارج و گوشت را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس، تکه‌های مرغ را به پیاز بیافزایید و مقداری تفت دهید.
 
در مرحله بعدی، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت در حال تفت بیافزایید. سپس کرفس و هوچ را نیز به‌صورت نگینی خرد کنید.
 
 
سوپ گندم خوشمزه چگونه تهیه می‌شود؟
 
 
حال، گندم خیس شده را پس از آبکشی همراه با کرفس و هویج به مواد بیافزایید و در صورت تمایل، کمی قارچ ورقه‌ای را نیز پس از تفت دادن، به سوپ اضافه کنید.
 
در مرحله پایانی، مقداری آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم، پخته شود و به غلظت مورد نظرتان برسد. در پایان، کمی نمک و یک قاشق جعفری خرد شده نیز به سوپ اضافه کنید و با لیموترش یا آب‌لیموی تازه، نوش جان کنید.
 
انتهای پیام/1005
 
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار