دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۸
زنان باید با دقت به دنبال علائم و نشانه‌های هشدار دهنده باشند و مراقبت‌های مناسب را در نظر داشته باشند.

علائمی که خانم باید نسبت به آن‌ها دقت کنندبه گزارش آوای خزر، همچون دیگر اعضای بدن، کنترل و تنظیم عملکرد صحیح غده تیروئید بسیار مهم است. غده تیروئید مسئول تولید هورمون‌های مهم در بدن است که عملکرد‌های حیاتی مانند کاهش وزن، متابولیسم، انرژی را تنظیم و به حفظ سلامت پوست، مو کمک کرده و حتی بر دمای بدن تاثیر می‌گذارد.
هنگامی که سطح هورمون‌ها به طور ناگهانی تغییر کند، ممکن است طیف وسیعی از علائم ظاهر شود که می‌تواند در زنان بسیار عمیق باشد و بر سایر عملکرد‌های حیاتی بدن نیز تاثیر بگذارد.

آنچه باید مورد توجه قرار داد این است که غده تیروئید عضوی تاثیرگذار است که می‌تواند هر اندام دیگری از بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

بنابراین، زنان باید با دقت به دنبال علائم و نشانه‌های هشدار دهنده باشند و مراقبت‌های مناسب را در نظر داشته باشند. همچنین وجود برخی از علائم ممکن است نیاز به انجام آزمایش خون را ضروری سازد تا مشخص شود فرد به پرکاری تیروئید یا کم کاری تیروئید مبتلاست.

روزنامه تایمزآو ایندیا در گزارشی به برخی از علائمی اشاره کرده که باید نسبت به آن‌ها دقت داشت:

ـ افزایش یا کاهش بی دلیل وزن: میزان ترشح غده تیروئید بر متابولیسم کلی بدن تاثیر داشته و وزن را نیز تحت کنترل دارد. در حالیکه دلایل زیادی برای کاهش یا افزایش وزن وجود دارد، اگر تغییرات ناگهانی در وزن مشاهده شد لازم است عملکرد این غده بررسی شود.

ـ تیره شدن چین و چروک‌های پوست در اطراف گردن: یکی از علامت‌های اولیه شایع اختلال تیروئید که ممکن است مورد توجه قرار نگیرد، تیره شدن پوست گردن است. علاوه براین، غده تیروئید مسئول حفظ سلامت پوست و مو است. اختلال در سطح هورمون‌های T۳ و T۴ می‌تواند مشکلاتی مانند خشکی پوست، خارش سر، پوست چرب یا شکنندگی ناخن‌ها را ایجاد کند.

ـ احساس ضعف و خستگی: از دست دادن انرژی یا احساس خستگی اغلب نشانه‌های پیری و استرس روزمره هستند. هرچند، احساس خستگی مزمن می‌تواند ناشی از مشکل زمینه‌ای تیروئید باشد. از آنجا که غده تیروئید بر عملکرد متابولیک تاثیر می‌گذارد، کم کاری تیروئید می‌تواند منجر به کند شدن سوخت و ساز شود و به طور معمول فرد را خسته و بی حال کند.

ـ بروز مشکلات خواب: اختلال عملکرد تیروئید می‌تواند به طور چشمگیری روی خواب تاثیر بگذارد. پرکاری تیروئید می‌تواند بر خلق و خو، سیستم عصبی، احساس خستگی و ضعف عضلانی تاثیر بگذارد که تداوم این شرایط خواب راحت را برای فرد دشوار میکند.

ـ اضطراب و عصبی بودن: هرگونه علائم تضعیف یا وخیم شدن سلامت روان را باید جدی گرفت. در حالیکه بسیاری از شرایط جسمی با نوسانات خلقی و استرس ارتباط دارند، گفته می‌شود که زنان مبتلا به تیروئید در معرض خطر بیشتری از اضطراب، عصبی بودن، لرزش، نوسانات شدید خلقی و همچنین مه مغزی قرار دارند. همچنین علائم دیگر کم کاری تیروئید می‌تواند شامل از دست دادن قدرت حافظه، کاهش سطح تمرکز و کاهش سطح انرژی هنگام انجام فعالیت‌ها و کار‌های روزمره باشد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها