دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
سلامت/
فرزند شما به‌عنوان یک کودک، سریع رشد می‌کند بنابراین طبیعی است که زیاد غذا بخورد؛ اما بین ۲ تا ۵ سال، اشتهای کودکانه ظاهر می‌شود. این مرحله حتی می‌تواند تا ۶ یا ۷ سالگی هم ادامه پیدا کند. وقتی زمان غذاخوردن می‌رسد ممکن است کودکتان از خوردن امتناع کند و بگوید غذا را دوست ندارد یا میل ندارد. در نتیجه والدین سعی می‌کنند کودک را مجبور به خوردن نمایند.

آوای خزر:  فرزند شما به‌عنوان یک کودک، سریع رشد می‌کند بنابراین طبیعی است که زیاد غذا بخورد؛ اما بین ۲ تا ۵ سال، اشتهای کودکانه ظاهر می‌شود. این مرحله حتی می‌تواند تا ۶ یا ۷ سالگی هم ادامه پیدا کند. وقتی زمان غذاخوردن می‌رسد ممکن است کودکتان از خوردن امتناع کند و بگوید غذا را دوست ندارد یا میل ندارد. در نتیجه والدین سعی می‌کنند کودک را مجبور به خوردن نمایند.

چند توصیه

در ادامه توصیه‌هایی برایتان داریم که کمکتان می‌کند فرزندتان را به غذا خوردن تشویق کنید:

غذاهای جدید را به شیوه‌ای جذاب و تدریجی به کودک معرفی کنید. اگر کودک مکررا از خوردن سر باز می‌زند، سعی کنید غذای دیگری با همان ارزش غذایی به او بدهید.

الگوی خوبی باشید. شاید بچه‌ها تمایلی به امتحان کردن غذاهای جدید نداشته باشند؛ اما اگر ببینند پدر و مادر آن را می‌خورند، دیر یا زود دلشان می‌خواهد آنها نیز غذا را امتحان کنند. به همین دلیل مهم است که همه‌ اعضای خانواده سر میز غذا با هم باشند و یک غذا را بخورند.

از اولویت‌های غذایی کودک در اضافه کردن غذایی جدید به رژیم غذایی او استفاده کنید. خلاقیت محدودیتی ندارد، به‌خصوص در زمینه‌ آشپزی. شما می‌توانید انتخاب‌هایی به کودک ارائه بدهید که تشویق به خوردن شود. ظاهر غذا اهمیت زیادی دارد پس ابتکار به خرج دهید.

اگر کودک دوست ندارد غذای جدیدی بخورد، صبور باشید و به تلاش خود ادامه دهید. عصبانی نشوید. اگر کودک شما بدون اینکه واکنش منفی نشان بدهد از خوردن غذایی امتناع می‌کند، مثلا تهوع یا استفراغ ندارد، کم‌کم یاد خواهد گرفت غذای جدید را نیز امتحان کند.بعد از عفونت طبیعی است که کودک کمی وزن کم کند اما این وزن از دست رفته فورا برمی‌گردد. از اشتها و اولویت‌های غذایی کودک در این زمان برای کمک به وزن گرفتن او استفاده کنید.

 

مرحله غذا خوردن

شروع تغذیه‌ تکمیلی، شروع معرفی مزه‌ها به کودک است. کودک در ابتدا فقط شیر می‌نوشد، با رشد کودک او شروع خواهد کرد به خوردن غذاهای جامد و مشتاق می‌شود غذاهای بیشتر و بیشتری را امتحان کند. کودک، عاشق غذا خوردن است؛ اما با بزرگ‌تر شدن، معمولا تمایلش را به خوردن از دست می‌دهد.بعد از یک سالگی، فاکتورهای متعددی شروع به تاثیرگذاری بر تمایل کودک به خوردن می‌کند. سرعت رشد کودک افت می‌کند و زودتر سیر می‌شود.

وقتی کودک غذا نمی‌خورد

ممکن است اشتها نداشتن کودک، علتی در سلامتی او داشته باشد. یک بیماری مزمن، چیزی شبیه آنفلوآنزا و یا یک عفونت حاد که کودک از خوردن امتناع می‌کند. این حالت برای مدت کوتاهی است و زمانی‌که احساس بهتری پیدا کند، اشتهای بیشتری خواهد داشت.یک مشکل اساسی دیگر هم زمانی است که کودک گرسنه است؛ اما دوست دارد گرسنگی‌اش را فقط با خوردن غذاهایی که به‌نظر خودش خوشمزه است جواب بدهد. پدر و مادر نقش کلیدی را در حل این مساله دارند.

بچه‌ها یاد می‌گیرند چه مقدار غذا باید بخورند تا احساس سیری کنند. اگر کودک شما سالم و شاد باشد و با سرعت خوبی رشد کند، نباید نگران مراحل رشدش روی منحنی رشد باشید. شما باید تمرکز خود را روی ایجاد فضایی خوشایند و دلپذیر هنگام صرف غذا بگذارید و دقت کنید کودکتان تغذیه‌ای سالم داشته باشد. اما اگر کودک شما وزن چشمگیری کم کند، پزشک او به شما خواهد گفت که کودک برای وزن گرفتن نیاز به کمک دارد.

 

یادتان باشد تغذیه فقط برای وزن گرفتن نیست. مصرف زیاد غذاهای شیرین که فرآوری شده هستند و چربی‌های ترانس زیادی هم دارند نباید برای کمک به وزن گرفتن کودک استفاده شوند. چاقی کودکان یک معضل جدی است که باید به هر قیمتی شده از آن پیشگیری کنید.فراموش نکنید که زمان صرف غذا باید زمانی خوشایند برای تمام خانواده باشد. این فضا و رابطه‌ مثبت بر اشتهای کودک اثر می‌گذارد. در واقع این اصل در مورد همه‌ افراد و در هر سن و سالی صدق می‌کند.اگر کودک غذا خوردن را همراه با یک اتفاق خوب و دوست داشتنی دیگر مرتبط بداند، بهتر می‌تواند بر بی‌اشتهایی‌اش غلبه کند. اگر کودک شما خوب غذا نمی‌خورد، شاید پزشک او ویتامین‌ها یا مکمل‌های غذایی تجویز کند تا کودک سالم‌تر وزن بگیرد/آرمان

انتهای پیام/ ۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: