دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۸
یک تحقیق جدیدنشان می‌دهد که بین سینوزیت و عملکرد مغز ارتباط عجیبی وجود دارد.

به گزارش آوای خزر،مشکل سینوزیت مزمن یا انسداد مزمن بینی یکی از مشکلاتی است که تعداد زیادی از شهروندان در سراسر جهان را دچار مشکل می‌کند؛ به گونه‌ای که با بسیاری از مشکلات مربوط به سر درد، مشکلات خواب عمیق، تنفس و موارد دیگر همراه است.
براساس یک مطالعه جدید، بسیاری از مردم در سراسر جهان از سینوزیت رنج می‌برند؛ به شکلی که فقط در آمریکا، ۱۱ درصد از شهروندان از مشکل سینوزیت مزمن رنج می‌برند؛ اکنون تحقیقات جدید نشان داده است که بین این مشکل و عملکرد مغز ارتباط عجیبی وجود دارد.

تیمی از دانشمندان دانشگاه واشنگتن تحقیق جدیدی را بر اساس مطالعه گروهی از بیماران در بیمارستان و داده‌های پروژه پزشکی "Connectome" به منظور پیدا کردن افرادی که از این مشکل رنج می‌بردند انجام داده و طی آن داده‌های حاصل از MRI ​​عملکردی برای مقایسه جریان خون و فعالیت سلول‌های عصبی در مغز تهیه شد.

آریا جعفری متخصص گوش و حلق و بینی از دانشگاه واشنگتن که در این تیم تحقیقاتی حضور داشت، گفت: این اولین مطالعه‌ای است که سینوزیت مزمن را با تغییرات عصبی بیولوژیکی مرتبط می‌کند.

بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله JAMA Otolaryngology-Head & Neck Surgery، محققان ارتباط عملکردی کمتری را در افراد مبتلا به این مشکل در شبکه پیشانی-جداری مغز (که برای توجه و حل مشکلات استفاده می‌شود) و ارتباط عملکردی بالاتر را در حالت فرضی شبکه (مرتبط با خود-سیگنال دهی) و ارتباط عملکردی کمتر در شبکه مرتبط با محرک‌های بیرونی، ارتباطات و رفتار اجتماعی را مدیریت می‌کند کشف کردند.

اما محققان تأکید کردند که نمونه کوچکی که در این مطالعه انجام شد و افرادی که مبتلا به رینوسینوزیت مزمن بودند هیچ نشانه قابل توجهی از افت شناختی در طول آزمایشات نشان نداد.

محققان حدس می‌زنند که دلیل آن می‌تواند این باشد که افراد شرکت کننده گروهی بین ۲۲ تا ۳۵ سال بودند، اما محققان معتقدند که "این نوع کاهش ممکن است بعدا در زندگی رخ دهد، چیزی که یک مطالعه طولی ممکن است بتواند تشخیص دهد.

کریستینا سیمونیان، متخصص گوش و حلق و بینی از دانشگاه هاروارد نیز گفت: احساسات ذهنی توجه در بیماران را کاهش می‌یابد و مشکلات مربوط به تمرکز یا اختلالات خواب در فرد مبتلا به سینوزیت ممکن است با تغییرات کوچک در نحوه نواحی مغز همراه باشد. این سینوس‌ها با یکدیگر ارتباط دارند.

تیم دانشمندانی که این مطالعه را انجام داده اند امیدوارند که این ارتباط به توضیح برخی دیگر از آثار رایج این مشکل، به ویژه مشکل در تمرکز، حملات افسردگی، سرگیجه و مشکلات خواب کمک کند./صداوسیما

انتهای پیام/1005

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار