دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۲
نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که تنها سه دقیقه قرار گرفتن در معرض نور قرمز عمیق طلوع صبح، یک بار در هفته، می‌تواند به‌طور قابل توجه کاهش بینایی را بهبود بخشد.

به گزارش آوای خزر، پژوهش محققان دانشگاه کالج لندن نشان می‌دهد که قرار گرفتن روزانه سه دقیقه در معرض نور قرمز عمیق با طول موج بلند، سلول‌های میتوکندری تولیدکننده انرژی در شبکیه چشم انسان را روشن و به تقویت قوه بینایی در حال کاهش کمک می‌کند.

 

تأثیر نور قرمز صبحگاهی بر بینایی

 
محققان دریافتند که هنگام قرار گرفتن در معرض سه دقیقه نور قرمز عمیق ۶۷۰ نانومتری (طول موج بلند) در صبح، به‌طور متوسط ۱۷ درصد بهبودی در قوه دید کنتراست رنگ شرکت‌کنندگان ایجاد شد و اثر این قرار گرفتن در معرض نور، حداقل تا مدت یک هفته ادامه داشته است. با این حال، هنگامی که همان آزمایش در بعد از ظهر انجام شد، هیچ بهبودی دیده نشد.
 
دانشمندان می‌گویند که نور قرمز عمیق، پیشرفتی برای سلامت چشم رقم می‌زند و باید موجب درمان‌های چشمی مقرون به صرفه خانگی شود و به میلیون‌ها تن در سراسر جهان که کاهش دید طبیعی دارند، کمک کند.
 
پروفسور گلن جفری، نویسنده اصلی این پژوهش، گفت: «ما نشان دادیم که یک بار قرار گرفتن در معرض امواج طولانی نور قرمز عمیق در صبح می‌تواند به‌طور قابل توجه، کاهش بینایی را بهبود بخشد که یک موضوع مهم سلامتی است و میلیون‌ها تن در جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.»
 
به گفته او، «این اقدام ساده به‌طور قابل توجه بر کیفیت زندگی با افزایش سن افراد تأثیر می‌گذارد و احتمالاً موجب کاهش هزینه‌های اجتماعی ناشی از مشکلات مربوط به کاهش بینایی می‌شود.»
 
 
تأثیر نور قرمز صبحگاهی بر بینایی
 
 
سلول‌های شبکیه چشم انسان‌ها در حدود ۴۰ سالگی، شروع به پیر شدن می‌کنند و سرعت این پیری، تا حدی ناشی از میتوکندری سلول بوده که نقش آن تولید انرژی (معروف به ATP) و تقویت عملکرد سلولی است.
 
تراکم میتوکندری در سلول‌های گیرنده نور شبکیه که نیاز‌های انرژی بالایی دارند، بیشترین میزان را دارد. در نتیجه، شبکیه سریع‌تر از سایر اندام‌، پیر می‌شود و با کاهش ۷۰ درصدی ATP همراه است.
 
محققان، مشاهده کردند با قرار گرفتن چشم‌ها در معرض نور قرمز دارای عمق ۶۷۰ نانومتری (طول موج بلند) بهبود قابل‌ توجه در عملکرد گیرنده‌های نوری شبکیه، ایجاد شد.
 
پروفسور جفری، می‌گوید: «میتوکندری‌ها حساسیت‌ خاصی به نور با طول موج بلند دارند که بر عملکرد آن‌ها تأثیر می‌گذارد: طول موج‌های طولانی‌تر که ۶۵۰ تا ۹۰۰ نانومتر را در بر می‌گیرند، عملکرد میتوکندری برای افزایش تولید انرژی را بهبود می‌بخشند.»
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: