دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۴
سلامت/

نوشیدنی‌ مفید برای روزه‌داران مبتلا به سنگ کلیه

در ماه رمضان تامین آب بدن اهمیت زیادی دارد و انتخاب یک نوشیدنی مناسب زمانی از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شود که فرد روزه‌دار مبتلا به سنگ کلیه باشد...

در حال حاضر سبک زندگی افراد جامعه به گونه‌ای تغییر کرده است که به کم‌تحرکی شدید مبتلا هستند و می‌توان از روزه داری به عنوان یکی از روش‌های پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها نام برد.

محققان انگلیسی نیز در تحقیقات‌شان به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان به وسیله گرسنه ماندن به درمان برخی از بیماری‌ها پرداخت و باید توجه داشت که این روش درمانی باعث پاک‌سازی عروق و کبد می‌شود.

با این شرایط، توصیه می‌شود افراد روزه‌دار از مصرف مواد غذایی عطش‌زا مانند سرخ‌کردنی‌ها، غذاهای شیرین صنعتی دارای ساکاروز و غذاهای شور یا تند مانند پیتزا در وعده سحری پرهیز کنند.

در وعده سحری بهتر است افراد با مصرف آش و غذاهای خورشتی درصدد تأمین کردن آب بدن خود باشند، همچنین در مدت زمان بین افطار تا سحری می‌توان کمبود آب بدن را با مصرف میوه‌ها و شربت سکنجبین جبران کرد.

مصرف شربت سکنجبین به مراتب بهتر از آب است،‌ این نوشیدنی می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک زیادی کند؛ میزان نیاز بدن به آب بر اساس مزاج‌های مختلف متفاوت بوده و نمی‌توان برای همه افراد یک میزان آب مشخص را توصیه کرد.

روزه‌داری هیچ اثر سویی بر بیماری سنگ کلیه ندارد؛ بسیاری از تحقیقات نشان داده است که روزه‌داری باعث تشدید بیماری سنگ کلیه نمی‌شود مگر اینکه فرد از بیماری حاد کلیوی رنج ببرد که باید با نظر پزشک اقدام به روزه‌داری کند.

افرادی که دارای سنگ کلیه هستند بهتر است در وعده سحری یا افطار از روغن زیتون استفاده کنند به دلیل اینکه این ماده غذایی مانع خوبی برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه خواهد بود، همچنین مصرف آب جوش و عسل تقویت‌کننده کلیه‌ها بوده و باعث شکسته شدن سنگ‌های موجود در کلیه خواهد شد.

انتهای پیام/۱۰۰۰

خبرنگار: سعید منصوری
منبع: تسنیم
برچسب ها: دفع سنگ کلیه
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار