دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
ارائه خدمت شبانه‌روزی و جلوگیری از بروز خطا‌های سهوی و عمدی و اعمال سلیقه کارشناسان و جلوگیری از تخلف‌ها از مزیت‌های هوشمند شدن صدور کارت بازرگانی بیان شده است.
جلوگیری از تخلف‌ها از مزیت‌های کارت هوشمند بازرگانی استبه گزارش آوای خزر، آقای فسنقری - مدیر سامانه اعتبارسنجی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص شرایط و چگونگی دریافت کارت بازرگانی هوشمند گفت: این فرایند در دو مرحله اعتبارسنجی از طریق بررسی شرایط آیین‌نامه‌ای برای گرفتن کارت بازرگانی، و پس از دریافت کارت مرحله دوم، فرایند رتبه‌بندی اعتباری است که حد اعتباری بازرگانان را تایید می‌کند.
به گفته فسنقری، فرایند‌های بررسی در چهار لایه احراز هویت و شرایط هویتی، احراز صلاحیت عمومی، احراز صلاحیت تخصصی و پس از آن عضویت در اتاق انجام می‌شود.
او توضیح داد: احراز هویت در دو لایه اشخاص حقیقی با استعلام از ثبت احوال و کد فراگیر اتباع انجام می‌شود؛ استعلام اشخاص حقوقی نیز از سازمان ثبت درباره اطلاعات شرکت و تطبیق مدیر و شرکت گرفته می‌شود.
فسنقری ادامه داد: احراز صلاحیت عمومی از طریق استعلام وضع نظام وظیفه، نداشتن سوء پیشینه و نداشتن اشتغال دولتی و احراز صلاحیت تخصصی از طریق استعلام محل کسب، حساب جاری، مدرک تحصیلی، نداشتن بدهی، وضعیت تولید و دفاتر قانونی و تجارتی انجام می‌شود.
او با بیان اینکه در این فرایند ۲۵ استعلام مختلف از ۲۰ دستگاه مختلف دریافت می‌شود، ادامه داد: همه این استعلامات به صورت آنلاین و سیستمی است و بعد از ثبت درخواست وارد سامانه اعتبارسنجی و رتبه‌بندی و در مدت‌زمان یک ساعت این استعلامات بررسی می‌شود و پاسخ تایید یا عدم تایید به اطلاع متقاضی خواهد رسید.
حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در ادامه برنامه با بیان این که کارت بازرگانی و سوء استفاده از آن یکی از بستر‌های بروز فساد و قاچاق کالا و ارز بوده است، تاکید کرد: این هوشمندسازی آرامشی به بازار ما می‌دهد و می‌تواند از میزان قاچاق بکاهد و در مسیر تجارت امنیت و شفافیت ایجاد کند.
دهقانی نیا با بیان این که ثبت و ضبط همه مراحل صدور کارت بازرگانی و مراحل واردات و صادرات کالا در سیستم، امکان رصد دقیق به وجود می‌آید و دیگر از قاچاقچیان عقب نخواهیم بود، گفت: هم حکومت، هم مردم از سیستمی شدن صدور کارت بازرگانی و هوشمند شدن آن منتفع می‌شوند.
علی ملائی معاون کسب و کار اتاق بازرگانی نیز گفت: سیستمی شدن فرایند صدور کارت بازرگانی، عملکرد سلیقه‌ای کارشناسان را از بین می‌برد و موجب شفاف سازی کار می‌شود.
ملائی با اشاره به این که با ورود به سامانه جامع تجارت جلوی بخش عمده‌ای از تخلفات گرفته می‌شود، افزود: نحوه استفاده از کارت بازرگانی هم مهم است و برخی افراد کارت‌ها را اجاره می‌دهند و به تعهداتشان عمل نمی‌کنند.
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها