دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۵
مصرف ویتامین k با کاهش خطر ابتلای افراد به همه انواع بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری سرخرگ محیطی مرتبط است. بیماری سرخرگ محیطی به معنی تنگی عروق محیطی است. در این بیماری عروق مرکزی مانند سرخرگ‌های قلب یا مغز آسیب ندیده‌اند.

به گزارش آوای خزر؛ محققان دانشگاه ادیث کوان استرالیا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند برخی شواهد حاکی از آن است که ویتامین K سلامت قلب را بهبود می‌بخشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، تحقیقات اخیر محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K پیروی می‌کنند تا ۳۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند.

طی این مطالعه محققان داده‌های بیش از ۵۰ هزار نفر را که در مطالعه رژیم غذایی، سرطان و سلامت دانمارکی(Danish Diet, Cancer, and Health) در یک دوره ۲۳ ساله شرکت کرده بودند را بررسی کردند.

آنها قصد داشتند دریابند که آیا واقعا افرادی که غذاهای حاوی ویتامین K بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند یا خیر.

دو نوع ویتامین K در غذاهایی که ما می‌خوریم وجود دارد: ویتامین K۱ که عمدتا از سبزیجات برگ سبز و روغن‌های گیاهی به دست می‌آید در حالی که ویتامین K۲ در گوشت، تخم مرغ و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر یافت می‌شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین دریافت ویتامین K۱ را داشتند، ۲۱ درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین در بیمارستان بستری شده بودند. در ویتامین K۲ نیز خطر بستری شدن در بیمارستان ۱۴ درصد کمتر بود.

مصرف ویتامین k با کاهش خطر ابتلای افراد به همه انواع بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری سرخرگ محیطی مرتبط است. بیماری سرخرگ محیطی به معنی تنگی عروق محیطی است. در این بیماری عروق مرکزی مانند سرخرگ‌های قلب یا مغز آسیب ندیده‌اند.

دکتر "نیکولا بوندونو"(Nicola Bondonno ) محقق دانشگاه ادیث کوان و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف بیشتر ویتامین K در جلوگیری از ابتلای افراد به تصلب شرایین و بیماری قلبی عروقی نقش مهمی دارد.

محققان اظهار کردند اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این فرآیند مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با محافظت در برابر تجمع کلسیم در شریان‌های اصلی بدن که منجر به کلسیفیکاسیون عروقی می‌شود، نقش مهمی در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/1006
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار