دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
در این مطلب مسموم ترین غذاهای جهان برای شما لیست شده‌اند؛ گا‌ها در این لیست عناوین آشنایی میبینید که روزمره با آن‌ها مواجه می‌شوید. به همین علت خوب است تا با این موارد آشنایی پیدا کنید و بدانید چه چیز‌هایی را نباید خورد.

آوای خزر/ مسموم ترین خوراکی های جهان برای شما لیست شده‌اند؛ گا‌ها در این لیست عناوین آشنایی میبینید که روزمره با آن‌ها مواجه می‌شوید. به همین علت خوب است تا با این موارد آشنایی پیدا کنید و بدانید چه چیز‌هایی را نباید خورد.

۱۰- میوه‌ آکی

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

این میوه در سرزمین جامائیکا می‎‌روید و به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدار‌ترین غذا‌های جامائیکا استفاده می‌شود. اما متاسفانه اگر قبل از کامل رسیدن میوه، مصرف شود، باعث می‌شود فرد استفراغ‌های شدید داشته باشد یا به کما برود و یا در بدترین حالت بمیرد.

این حوادث به این علت رخ خواهند داد که میوه‌ی نرسیده، حاوی سمی به نام هیپوگلاسین است. اما از کجا معلوم که این میوه رسیده است؟ اگر میوه کاملا رسیده باشد، قرمز می‌شود و به صورت طبیعی باز می‌شود. هسته‌های سیاه این میوه همیشه سمی‌اند، پس اگر به جامائیکا رفتید هرگز لب به هسته‌های این میوه نزنید.

۹- ریواس

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

در رتبه‌ی نهم کشنده‌ترین و مسموم‌ترین غذا‌های جهان، ریواس قرار دارد. شاید از خود پرسیده باشید که چطور ممکن است که یک گیاه که این همه در غذای مردم جهان استفاده می‌شود، کشنده باشد. علت این است که تنها ساقه‌ی ریواس خوراکی است و برگ‌های آن حاوی ماده‌ی سمی اگزالیک اسید است که با خوردن ۵ کیلوگرم برگ ریواس، می‌تواند ما را به کشتن دهد. در حالی که تنها یک برگ ریواس ما را مریض میکند.

۸- سوپ خفاش

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

این سوپ تنها برای یک نفر کشنده نیست بلکه اگر یک نفر آن را میل کند می‌تواند برای تعداد زیادی از مردم کشنده باشد. چرا که گفته می‌شود ویروس کرونا که در ۲۰۲۰ به یک پاندمی جهانی تبدیل شد، از این سوپ ریشه گرفته است. همچنین گفته می‌شود خفاش‌ها ناقل بیماری‌هایی نظیر ایبولا یا ایدز هستند. گفته می‌شود که خفاش مزه‌ی مرغ می‌دهد. پس شاید خوب باشد اگر طرفدار این سوپ هستید آن را با مرغ جایگزین کنید.

۷- صدف‌های خونی

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

صدف معمولی می‌تواند به شدت فرد را بیمار کند. حال تصور کنید که صدف خونی باشد! این غذا در شانگ‌های بسیار طرفدار دارد و علت نامگذاری این است که این صدف‌ها مدت بسیار کوتاهی پخت می‌شوند (حدود ۲۰ ثانیه) و به نوعی در خون غرق هستند. این صدف‌ها سرشار از باکتری اند. هر ساله ۳۰ هزار نفر به علت خورن صدف خونی بیمار می‌شوند؛ و نزدیک به ۳۰ نفر از آن‌ها می‌میرند. به همین علت این غذا در چین ممنوع شد؛ و آشپزی که این غذا را طبخ کند، ۱۰ برابر درآمد سالیانه‌ی خود جریمه می‌شود.

۶- کاساوا

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

کاساوا نوعی دسر یا اسنک در برزیل محسوب می‌شود که سرشار از کربوهیدرات است. گفته می‌شود کاساوا طعم بسیار خوبی نیز دارد. اما این ماده‌ی مغزی منبعی از سیانور محسوب می‌شود. مقدار سیانور موجود در یک کیلوگرم کاساوا می‌تواند یک گاو را از پا در بیاورد.

۵- بادام

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

در رتبه‌ی پنجم کشنده‌ترین و مسموم‌ترین غذا‌های جهان، بادام قرار دارد. جالب است ذکر کنیم که بادام آجیل نیست؛ و در واقع هسته‌ی نوعی میوه محسوب می‌شود. بادام‌های تلخ میزان زیادی هیدروژن سیانید دارند، که بسیار مهلک است. تنها یک مشت بادام تلخ خام می‌تواند انسان را بکشد. اما برای این که خیالتان را راحت کنیم، راهی وجود دارد که می‌توان با گرما دادن، این سم را از بادام خارج کرد. به همین علت فروش بادام‌های تلخ خام در هر نقطه‌ای از جهان ممنوع است.

۴- گیلاس

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

در واقع گوشت گیلاس سمی نیست. اما هسته‌ی گیلاس دو برابر میزان سیانور لازم برای مرگ یک انسان را در بر دارد. البته اگر هسته را درسته قورت دهید مشکل خاصی پیش نخواهد آمد (اصلا امتحان نکنید. ممکن است در گلوی شما گیر کند). اما بسیار هشدار داده می‌شود که هرگز یک هسته را در دهان خود نشکنید یا گاز نزنید.

۳- قارچ‌های سمی

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

تقریبا به جز قارچ‌های سوپر مارکت، به قارچ دیگری نمی‌توان اعتماد کرد. سالیانه تعداد زیادی از مردم جان خود را به علت خوردن قارچ death cap از دست میدهند، چرا که شباهت زیادی با قارچ‌های سوپر مارکت دارد. این آمار بزرگترین دلیل مرگ بر اساس مسمویت اتفاقی محسوب می‌شود. پس کلا هیچ وقت قارچ از خارج از فروشگاه‌های استاندارد تهیه نکنید.

۲- سیب زمینی

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

به عنوان یکی از محبوب‌ترین مواد مغزی و ارزان‌ترین آن‌ها، سیب زمینی در تمام جهان محبوبیت دارد. اما ریشه‌ها و برگ سیب زمینی و زائده‌های آن بسیار سمی هستند. به همین علت به شدت توصیه می‌شود که سیب زمینی‌هایی که سبز رنگ شده اند یا زائده‌هایی روی آن روئیده است را دور بیاندازید در غیر این صورت می‌تواند شما را درگیر بیماری‌های مختلفی کند و یکی از آن‌ها فلجی و سپس مرگ است.

۱- ماهی بادکنکی

10 تا از مسموم ترین غذاهای جهان یا کشنده ترین و خطرناک ترین خوراکی های دنیا

ظاهر این ماهی از صدفرسخی هم نشان می‌دهد که سمی است. اما برخی از قسمت‌های این ماهی خوراکی است. این ماهی در بسیاری از رستوران‌های سنتی ژاپن با عنوان فوگو سرو می‌شود. پوست این ماهی و ارگان‌های آن حاوی یکی از کشنده‌ترین سم‌های جهان است. افرادی که با این ماهی مسموم می‌شوند، فلج می‌شوند و فرآیند فلج شدن را به خوبی حس می‌کنند؛ و پس از مرحله‌ی فلجی خفه خواهند شد. تا به حال هیچ پادزهری برای این سم کشف نشده است. سه سال طول می‌کشد تا یک آشپز ژاپنی به مهارت این که این غذا را سرو کند برسد و تنها یک سوم آن‌ها از این آزمون با موفقیت بیرون می‌آیند./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها