دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۷
ماهی و فرآورده‌های دریایی، جز سالم‌ترین خوراکی‌های مورد نیاز بدن انسان است.

به گزارش آوای خزر، حفظ تازگی و ماندگاری ماهی، یکی از دغدغه‌های اغلب افرادی می‌باشد که از این محصول دریایی استفاده می‌کنند. این نوع گوشت، سرشار از مواد مغذی مثل پروتئین و ویتامین D است. از خصوصیات دیگر ماهی و فرآورده‌های دریایی، این است که بهترین منبع اسید‌های چرب امگا ۳ است که این نوع اسید‌های چرب، یکی از مواد اصلی برای تقویت بدن و مغز می‌باشد.

روش‌های نگهداری گوشت ماهی در منزل


این گروه مواد غذایی با وجود خواص بسیار زیادی که دارند نگهداری از آن‌ها نسبت به دیگر گوشت‌ها و مواد غذایی فریزری، کار دشوارتری است. 
ماهی و فرآورده‌های دریایی از جمله مواد غذایی هستند که به سرعت فاسد می‌شوند و این فساد پذیری بالا، به دلیل بالا بودن میزان آب و میزان اسید آمینه‌های آزاد در این محصولات و وجود مقادیر بسیار زیادی اسید‌های چرب غیر اشباع است.

روش‌های نگهداری ماهی در منزل

● در روش اول، ابتدا پولک‌های ماهی‌های تازه را کنده و محتویات شکم ماهی را کامل خالی می‌کنیم و سر و بال‌های آن را جدا  مِی کنیم و بعد ماهی را به خوبی شستشو می‌دهیم و قطعه قطعه می‌کنیم سپس، مدت کوتاهی اجازه می دهیم تا آب ماهی‌ها کامل جدا شده و خشک شوند و بعد آن‌ها را در نایلون پیچیده به طوری که روزنه‌ای در نایلون برای رسوخ آب نباشد و منجمد می‌کنیم.

 

روش‌های نگهداری گوشت ماهی در منزل


● روش دوم نگهداری و حفظ تازگی و ماندگاری ماهی در منزل این است که ماهی و دیگر محصولات دریایی چربی دار و کم چربی را از هم جدا کرده و یک محلول نمک، که با افزودن یک چهارم پیمانه نمک به آب تهیه می‌شود درست می‌کنیم و ماهی‌هایی که چربی کمتر دارند را حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در این محلول قرار می‌دهیم؛ این عمل باعث می‌شود که بتوان تا مدت زیادی طعم و بافت ماهی را تازه نگه داشت و باعث کاهش تراوش ماهی و فراورده‌های دریایی در حین انجماد می‌شود.
-ماهی‌هایی که چربی زیاد دارند را برای این که طعم و بافت آن حفظ شود به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه در محلول آبلیمو که با اضافه کردن آبلیمو به آب تهیه می‌شود قرار می‌دهیم. بعد از این کار ماهی‌های را در درون نایلون قرار داده و نایلون را طوری که روزنه‌ای در آن وجود نداشته باشد که بتواند رطوبت را از خود عبور دهد و در فریزر قرار می دهیم نکته مهم این است که بهتر است که ماهی را در دو نایلون قرار دهید.

● روش سومی که وجود دارد و معمولاً بعضی از افراد این روش استفاده می‌کنند این است که ماهی‌ها را به صورت سالم در ظرفی قرار داده و بر روی آن مقدار آب سرد می‌ریزند و بعد ظرف و محتوی آن را در فریزر قرار می‌دهند و تا یخ بزند و بعد از اینکه کامل یخ زد ظرف را از یخچال بیرون آورده و ماهی را از درون یخ جدا کرده و در نایلون قرار داده و به داخل فریزر منتقل می‌کنیم.

 

روش‌های نگهداری گوشت ماهی در منزل


روش‌ دیگر نگهداری فرآورده‌های دریایی
دودی کردن ماهی
یکی از دلایل اصلی دودی کردن ماهی‌ها این است که طعمی متفاوت و خوشمزه داشته باشد و بتواند بیشتر از ماهی تازه آن را حفظ کرد که می‌توان گفت یکی از راه‌های مناسب برای حفظ و نگهداری ماهی است برای این کار ماهی را  نمک سود کرده و بعد با کمک دودی که به ماهی می‌دهند ماندگاری و طعم ماهی را بهتر می‌کنند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار