دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۴

طرز تهیه پنکیک هات‌چاکلت | صبحانه خوشمزه‌ای که سریع آماده می‌شود

پنکیک هات‌چاکلت جزو خوشمزه‌ترین پنکیک‌هاست که از طعم آن لذت خواهید برد.

به گزارش آوای خزر، برای تهیه پنکیک هات چاکلت به ۱۰ دقیقه زمان برای آماده‌سازی و ۴۵ دقیقه برای پخت لازم دارید.

مواد لازم برای شربت هات‌ چاکلت

۱ فنجان شربت افرا خالص

۱/۴ پیمانه هات چاکلت یا مخلوط کاکائو

مواد لازم برای پنکیک برای ۴ نفر

یک و نیم پیمانه آرد ساده 

نصف پیمانه هات چاکلت یا مخلوط کاکائو

یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

نمک دانه ریز به مقدار لازم

شیر یک و یک چهارم پیمانه

۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده، به اضافه ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری برای ماهیتابه

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۱/۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل خالص

خامه فرم گرفته برای سرو

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه پنکیک هات‌چاکلت |صبحانه خوشمزه‌ای که سریع آماده می‌شود

 

طرز تهیه پنکیک هات‌چاکلت

۱. برای شربت هات‌چاکلت: شربت افرا و مخلوط شکلات داغ را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد. حدود ۵ دقیقه به جوشیدن ادامه دهید تا شربت به اندازه‌ای غلیظ شود که به پشت قاشق تقریبا بچسبد. شربت را گرم نگهدارید.

۲. برای پنکیک: فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (حدود ۹۳ درجه سانتیگراد) گرم کنید. آرد، مخلوط هات‌چاکلت، بکینگ پودر و ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۳- شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل مخلوط آرد بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود (اگر مقداری گلوله وجود داشت اشکالی ندارد).

۴. یک ماهیتابه نچسب بزرگ یا سینی پخت را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید؛ وقتی ذوب شد و کف آن خوابید، ۱/۴ فنجان از خمیر را با فاصله یکسان روی تابه بریزید. حدود ۴ دقیقه یا آنقدر بپزید تا سطح پنکیک شروع به حباب زدن کند و ته آن چند درجه تیره شود.

۵- پنکیک‌ها را برگردانید و به پختن ادامه دهید تا زمانی که کف آن چند درجه تیره شود و با لمس پنکیک‌ها در مرکز آن فنری شود، حدود ۳ دقیقه. این کار را با باقی مانده کره و خمیر تکرار کنید. (پنکیک‌های پخته شده را در فر کمی گرم نگه دارید.)

۶- با شربت هات‌چاکلت و خامه فرم گرفته سرو کنید.

منبع: foodnetwork/ مترجم: شهره فرجی

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها