دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هیچ‌گاه مخالف رسانه‌ای شدن طرح موسوم به «صیانت» نبوده‌ام اما به چگونگی آن انتقاد داشته و دارم.

به گزارش آوای خزر، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: آنچه این روزها تحت عنوان «نظر وزیر ارتباطات درباره نادرست بودن رسانه‌ای شدن طرح حمایت از حقوق کاربران» در برخی رسانه‌ها منتشر شده، برداشتی غیردقیق و ناصحیح از صحبت‌های بنده است.

وی افزود: نسخه اولیه «طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه» زمانی رسانه‌ای شد که دارای مشکلات، کاستی‌ها و نقایص زیادی بود و خاطر عموم کاربران، فعالان زیست‌بوم فضای مجازی و صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی را مکدر کرده بود.

زارع‌پور تاکید کرد: وزارت ارتباطات در جلسات متعددی نظرات کارشناسی نمایندگان کسب‌وکارها، فعالان فضای مجازی و دستگاههای مرتبط با این حوزه را اخذ و جمع‌بندی کرد و با معرفی نماینده‌ای به کمیسیون ویژه بررسی این طرح در مجلس شورای اسلامی، تلاش کرد تا نقایص و کاستی‌های این طرح برطرف شود. این روند هنوز هم ادامه دارد و طرح مذکور هنوز نهایی نشده است.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد:  وقتی طرحی در مرحله اولیه بررسی کارشناسی است و تلاش همه‌جانبه برای ترمیم و اصلاح آن جریان دارد، اطلاع‌رسانی زودهنگام و گاه ناقص یا متناقض درباره مفاد آن موجب بی‌اعتمادی افکار عمومی می‌شود و بر روند تلاش‌های اصلاحی اثر منفی می‌گذارد.

وی افزود: قاعدتا اطلاع‌رسانی باید بر بحث‌های کارشناسی و نخبگانی برای ترمیم کاستی‌ها و نقایص متمرکز شود تا فضای اصلاحی توأم با دقت، طمانینه و سعه‌صدر پیش برود وگرنه انتشار نسخه نهایی هر طرحی حتی قبل از تصویب و تایید یکی از وظایف رسانه‌هاست.

زارع‌پور تصریح کرد: به اعتقاد من رسانه‌ها نمایندگان افکار عمومی هستند و تلاش‌شان برای آگاهی از جزئیات همه رویدادهای کشور و نقد منصفانه، بخشی از رسالت آن‌ها و مایه رشد و ارتقا جامعه است./ایرنا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: