دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱
ماهی دودی نوعی ماهی نمک سود شده است که به منظور خراب نشدن و طعم بهتر ماهی، آن را در نمک میغلتانند و در یک اتاق حاوی دود برای چند ساعت نگهداری می‌کنند. ماهی دودی طرز تهیه مخصوص به خود را دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است.
طرز تهیه ماهی دودی + نحوه گرفتن شوری ماهی دودی
  فرآیند دودی کردن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی انجام می‌شود. یکی از موادی که به وفور دودی می‌کنند ماهی است که پس از صید یا باید فریز شود و یا دودی شود تا بتوان آن را در دراز مدت مورد استفاده قرار داد. در ادامه ابتدا نحوه گرفتن شوری ماهی دودی و سپس طرز تهیه ماهی دودی را خواهید خواند.


نحوه گرفتن شوری ماهی دودی

برای پخت ماهی دودی ابتدا باید شوری آن را گرفت. برای گرفتن شوری ماهی دودی به روش زیر عمل کنید:

  • فلس‌های ماهی و سر و دم آن را بگیرید.
  • سپس ماهی دودی را به چند قسمت برش بزنید و استخوان‌های بزرگ آن را جدا کنید.
  • ماهی را حداقل ۱۲ ساعت در یک کاسه آب سرد قرار دهید و در این مدت دو الی سه مرتبه آب آن را عوض کنید.
  • اگر فرصت کافی برای قرار دادن ماهی در آب را ندارید، می‌توانید ماهی را دو الی سه مرتبه در آب سرد بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.

طرز تهیه ماهی دودی + نحوه گرفتن شوری ماهی دودی


طرز تهیه ماهی دودی

مواد لازم
ماهی دودی به تعداد لازم
برنج  به مقدار لازم (برای هر نفر یک پیمانه)
نمک و روغن برای دم کردن برنج به مقدار لازم

زمان لازم برای پخت ماهی یک ساعت

دستور تهیه

  • برنج را بشویید و آن را در آب در حال جوش با کمی روغن ریخته و آبکش کنید. چون ماهی شور است برنج را بی نمک بگیرید.
  • ماهی دودی را به برش‌های کوچک تقسیم کنید و آن را در یک بشقاب مسی یا روی قرار دهید. (توجه کنید که بشقاب باید گود باشد و در قابلمه‌ای که برنج را در آن دم می‌کنید جا شود.)
  • وقتی برنج را آبکش کردید و یا اگر کته می‌کنید وقتی آب آن تمام شد و آن را روی شعله گذاشتید که دم بکشد، ظرف حاوی ماهی را روی برنج قرار دهید و سپس در قابلمه برنج را بگذارید.
  • در فاصله‌ای که برنج دم می‌کشد، ماهی نیز بخارپز می‌شود.
  • پس از اینکه زمان لازم برای دم کشیدن برنج به پایان رسید (یعنی پس از سی دقیقه) به کمک یک دستگیره و کفگیر بشقاب حاوی ماهی را از قابلمه خارج کنید. مراقب باشید که نسوزید و همچنین آب شور ماهی روی برنج نریزد.
  • پوست روی ماهی را بگیرید و آن را در کنار برنج در ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.

ماهی دودی شما آماده سرو است ... نوش جان ...

طرز تهیه ماهی دودی + نحوه گرفتن شوری ماهی دودی


سخن آخر

برای دودی کردن ماهی، پس از اینکه شکم ماهی را خالی کردند آن را در مقدار زیادی نمک غوطه ور می‌کنند، سپس آن را با کاه یا ساقه برنج می‌بندند و به سقف اتاق دود آویزان می‌کنند. کف اتاق دود را با خاک اره پر کرده و آتش را روی خاک اره روشن می‌کنند تا حسابی دود کند. سپس هنگامی که ماهی به رنگ طلایی رسید آن را از سقف جدا و در اندازه‌های مختلف بسته بندی می‌کنند. همانطور که اشاره شد، قبل از پخت باید کمی از شوری ماهی دودی را گرفت. اگر شوری ماهی را گرفتید می‌توانید آن را همانند دیگر ماهی‌ها در تابه سرخ کنید. 

شما هم اگر تجربه یا نظری برای پخت بهتر و خوشمزه‌تر شدن ماهی دودی دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان  در بخش ارسال نظر در میان بگذارید. 

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها