دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
پختن انان شامی خوش طعم و بو در روز‌های ماه مبارک رمضان از رسوم قدیمی اهالی مهربان و خوش دستپخت مازندران است.

آوای خزر/ نان شامی معروف مازندرانی‌ها میان وعده‌ای نیست که هر کسی بتواند راحت از آن بگذرد. پختن این نوع نان خوش طعم و بو در روز‌های ماه مبارک رمضان از رسوم قدیمی اهالی مهربان و خوش دستپخت این خطه از کشورمان است.

مادربزرگ‌های مازندرانی بدون فر و همزن‌های برقی امروزی کاری می‌کرده‌اند کارستان. در ادامه روش پخت این نان سنتی به روش مادربزرگ‌ها را برای‌تان آورده‌ایم.

مواد لازم

تخم مرغ دو عدد

شکر نصف پیمانه

آرد یک پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل یک قاشق مربا خوری

ماست دو سوم پیمانه

پودر گردو یک قاشق غذاخوری

پورد هل و دارچین به مقدار لازم

گلاب یک قاشق غذاخوری

نان شامی

طرز تهیه

دو عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شکر و ماست و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مواد را به قدری هم بزنید تا یکدست شود. پودر گردو، هل، دارچین و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و آرام آرام در حال هم زدن به مواد اصلی اضافه کنید. مواد اصلی نه باید سفت باشد نه شل و رقیق.

در این مرحله یک پیمانه آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا بافت آن یک دست شود. داخل تابه روغن بریزید و با کمک یک قاشق سوپ خوری مقداری از مواد را داخل تابه بریزید و این کار را مانند سرخ کردن شامی ادامه دهید. بعد از طلایی رنگ شدن نان شامی را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

نکته آخر

بهتر است این نان شامی‌ها را به صورت نیمه گرم شده سرو کنید. برای تزیین آن از پودر پسته و سس کاکائو و پودر گردو استفاده کنید. نوش جان.

نان شامی

انتهای پیام/1005

برچسب ها: نان شامی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار