دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
آوای خزر گزارش می‎دهد

گرم‌شدن دیپلماسی اقتصادی مازندران در فصل سرد تحریم

گرم‌شدن دیپلماسی اقتصادی مازندران در فصل سرد تحریم
مازندران سرزمین اساطیری و بکر در حاشیه جنوبی دریای خزر همچون دریای دور از انتظار خزر، شاهد افت و خیزهای فراوانی است، اکنون این استان در آخرین روزهای خرداد در فصل سرد تحریم و بدعهدی‌ها، به گرمای دیپلماسی اقتصادی امیدوار است تا بتواند در جزر و مد بازار اقتصاد، به اعتدال و آرامش برسد.

گرم‌شدن دیپلماسی اقتصادی مازندران در فصل سرد تحریم

آوای خزر – آزاده بابانژاد: در حالیکه روابط تجاری ایران با سایر کشورهای جهان در حال منتهی شدن به اتفاقات خوشایندی بود اما به ناگاه بدعهدی آمریکا و فشار به کشورهایی که قصد معاملات تجاری با ایران را داشتند؛ روی دور کند پیش رفت و در برخی موارد نیز از ادامه ایستاد.

جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه استقامت‌ها و صبوری‌هایی که انجام داد، ادامه این بدعهدی‌ها را برنتابید و بالاخره برخوردی را که وعده داده بود آغاز کرد، در این میان بخش خصوصی که در گردش چرخهای اقتصادی کشور سهم مهمی دارد، نیاز به یک فرصت برای بازیابی توان از دست رفته خود داشت.

هنوز استرس تهدیدها و تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر مراودات و معاملات اقتصادی و تجاری ایران و کشورهایی که خواهان همکاری با ایران هستند؛ سایه افکنده است، حتی نمایندگان اقتصادی تجاری کشورهایی که قصد رایزنی با ایران را دارند از ورود به کشورمان به دلیل تبعاتی که شاید آمریکا برای آنها ایجاد کند، در ترس و نگرانی هستند.

اما چرخ اقتصاد ایران علیرغم تحریم‌ها از حرکت نایستاد و روند فعالیت‌های آن گرچه آهسته است اما پیوسته پیش می‌رود، در چنین شرایطی استان مازندران در حاشیه جنوبی خزر نیز شاهد رویدادهای اقتصادی مهمی است که در تاریخ این استان بی‌سابقه است؛ این استان میزبان هجدهمین اجلاس شورای بین‌المللی همکاری‌های تجاری اتاق‌های بازرگانی حوزه خزر (ICBC)  است. و در کنار آن نیز بنا به پیشنهاد استاندار مازندران، دو رویداد دیگر یعنی همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری، و نمایشگاه توانمندی‌های استان برگزار می‌شود.

این رویدادها اهداف مشخصی را شامل می‌شوند که عبارتند از:

- دعوت از سرمايه‌گذاران داخلي (ساير استان‌ها) و خارجي براي مشاركت در فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و تجاري استان مازندران.

- معرفي توانمندي‌هاي استان مازندران در بخش‌هاي كشاورزي، صنعت و معدن، گردشگري، انرژي و زيرساخت به سرمايه‌گذاران.

- معرفي  228 فرصت سرمايه‌گذاري استان مازندران جهت ايجاد طرح يا تكميل و توسعه طرح‌هاي موجود به سرمايه‌گذاران.

- زمينه‌سازي براي انجام تفاهمنامه و عقد قرارداد بين سرمايه‌پذيران استانيِ 228 فرصت معرفي‌شده و سرمايه‌گذاران.

- زمينه‌سازي براي رونق سرمايه‌گذاري و توليد با تكيه بر ظرفيت‌هاي داخلي استان مازندران.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان مازندران نیز دسته‌بندی شده‌اند و قرار است در قالب کتابچه به میهمانان تقدیم شود، در این کتابچه توانمندي‌هاي استان مازندران و خلاصه اطلاعات 228 فرصت سرمايه‌گذاري با كل سرمايه‌گذاري مورد نياز به ميزان 7 ميليارد و 666 ميليون يورو ارائه خواهد شد.

اما سهم بخش‌های مختلف از این حجم سرمایه‌گذاری‌ها چقدر است؟ در پنل كشاورزي با مسئوليت مديركل جهاد كشاورزي، حداكثر 3 فرصت منتخب از مجموع 54 فرصت سرمايه‌گذاري در حوزه كشاورزي و شيلات با كل سرمايه‌گذاري مورد نياز به ميزان 240 ميليون يورو، معرفی می‌شود.

در پنل گردشگري با مسئوليت مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، حداكثر 3 فرصت منتخب از مجموع 29 فرصت سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري با كل سرمايه‌گذاري مورد نياز به ميزان 699 ميليون يورو ارائه می‌شود.

در پنل صنعت، معدن و تجارت با مسئوليت مديركل صنعت، معدن و تجارت نیز حداكثر 3 فرصت منتخب از مجموع 102 فرصت سرمايه‌گذاري در این حوزه با كل سرمايه‌گذاري مورد نياز به ميزان 4 ميليارد و 51 ميليون يورو معرفی می‌شود.

و اما در پنل انرژي و زيرساخت با مسئوليت مديرعامل شركت برق منطقه‌اي نیز حداكثر 3 فرصت منتخب از مجموع 43 فرصت سرمايه‌گذاري در حوزه برق، آب، فرودگاه، راه، راه آهن و عمران شهري با كل سرمايه‌گذاري مورد نياز به ميزان 2 ميليارد و 676 ميليون يورو به استحضار میهمانان می‌رسد.

این روزها مازندران در تب و تاب یک رویداد بزرگ است، در دو سه سال اخیر رفت و آمدهای تجاری زیادی بین مازندران و کشورهای اوراسیا و حاشیه خزر انجام و بازدیدهایی از زیرساخت‌ها و فرصت‌های مختلف این استان نیز فراهم شد اما اکنون فرصتی برای تجمیع همه بازدیدها، رایزنی‌ها و تصمیم‌گیری‌هاست.

با رویدادهای اقتصادی که تا چند روز آینده در مازندران رقم خواهد خورد که به نظر نگارنده، گرم‌شدن دیپلماسی اقتصادی مازندران در فصل سرد تحریم به شمار می‌رود، یک امتیاز بزرگ نه‌تنها برای این استان بلکه برای دستگاه دیپلماسی اقتصادی و سیاست خارجی کشور به دست می‌آید زیرا مازندران توانسته است یک فرصت خوب برای به رخ کشیدن بخشی از توانمندی‌های کشور را به ارمغان بیاورد.

آنچه که امروز می‌تواند مازندرانی متحول را به‌وجود آورد؛ فرصت‌های اشتغال است، اقتصاد مهمترین رکن یک جامعه بوده و هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند سیاست، فرهنگ، اجتماع و حتی ورزش و سلامت جامعه خود را بی‌ارتباط به این رکن مهم بداند؛ کشورها و مناطقی که از اقتصاد خوبی بهره‌مند هستند، در سایر موارد نیز پیشرفت‌هایی دارند.  

جمهوری اسلامی ایران دارای ظرفیت‌های معدنی و ذخایر زیرزمینی، منابع طبیعی، گردشگری، زمین‌های حاصلخیز، و همچنین دارای ظرفیت انسانی بسیار ارزشمندی است، مازندران نیز بخشی از این ظرفیت مهم بوده و با وجود بیش از یک میلیون هکتار جنگل، رتبه نخست در تولید مرکبات، برخورداری از توانمندی‌های علمی و تکنولوژیک، امکان صادرات مجدد محصولات، برخورداری از زیرساخت‌های مناسب سرمایه‌گذاری مانند آب، برق، گاز، مخابرات، راه، فرودگاه، بندر و خط آهن و داشتن 39 شهرک صنعتی به وسعت 3 هزار هکتار سه بسزایی در شکوفایی اقتصادی کشور دارد.

همچنین این استان از سهم 1.46 درصدی از وسعت ایران بزرگ(23 هزار و 756 کیلومترمربع) و سهم 3.2 درصدی از درآمد ناخالص ملی برخوردار است.

مازندران دارای جمعیت 3 میلیون و 300 هزار نفری، 338 کیلومتر ساحل، 22 شهرستان، 61 شهر، 57 بخش و 131 دهستان در ضلع جنوبی دریای خزر و شمال ایران است.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

خبرنگار:
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار