دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
محققان موفق به کشف تعدادی ابزار تیز در «اتیوپی» شدند که قدمتشان به بیش از ۲ و نیم میلیون سال پیش بازمی‌گردد.

به گزارش آوای خزر و به نقل از ایندیپندنت، این اکتشاف مهم توسط تیمی متشکل از محققان بین‌المللی و محلی منطقه «بوکول دارا» واقع در جنوب کشور «اتیوپی» صورت گرفته است. در مجموع بیش از ۳۲۰ ابزار و سلاح سنگی در این مکان کشف شد. این ابزار در نزدیکی مکانی که قدیمی‌ترین فسیل‌های سرده انسان در سال ۲۰۱۳ کشف شد، از دل خاک بیرون کشیده شدند.

اغلب این ابزار سالم باقی مانده‌اند چرا که گمان می‌رود مخترعان این ابزار، آن‌ها را در نزدیکی چشمه و یا برکه‌ای رها کرده باشند. چشمه‌ای که در آن دوره در این مکان وجود داشته، خشکیده و پس از مدتی رسوب تمامی این ابزار را پوشانده است.

ابزار سنگی قدیمی در منطقه «‌افار»(afar) واقع در جنوب اتیوپی کشف شدند و گمان می‌رود این ابزار به منظور تکه‌تکه کردن گوشت حیوانات مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

محققان با بررسی لایه‌ی خاکستری از آتشفشان که زیر این آثار وجود داشت، به این نتیجه رسیدند قدمت این ابزار به دو میلیون و پانصد و هشتاد هزار تا دو میلیون و ۶۱۰ میلیون سال پیش باز می‌گردد.

طبق گزارش منتشرشده توسط «نیو ساینتیست»، "با توجه به نوع تراشیدگی‌های این ابزار، آنها را می‌توان در دسته ابزار سنگی «الدوایی» قرار داد."

صنعت یا فرهنگ «الدوایی»، صنعت ساختن ابزارهای سنگی مبتنی بر تراشه و ابزارهای ساطوری است.

پیش از این اکتشاف، قدیمی‌ترین ابزار «‌اُلدوایی» در منطقه «گونا» واقع در همین کشور کشف شده بود که به ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار سال پیش بازمی‌گردد.

این ابزار توسط تیم محققان دانشگاه «آریزونا» و «جرج واشینگتون» نیز مورد بررسی قرار گرفتند و با توجه به مطالعات این محققان این آثار، اولین شواهد استفاده هومونیدهای اولیه از ابزار تیز به شمار می‌رود.

گمان می‌رود ابزارهای «‌الدوایی» در چندین برهه زمانی متفاوت توسط گروه‌های مختلف «‌هومونید ها» ابداع شدند و پس از آن به ابزاری حیاتی برای زندگی بشر بدل شدند.

با توجه به ابزار کشف شده در «کنیا» که قدمتشان به ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار سال پیش باز می‌گردد، اجداد ما هزاران سال پیش از ابداع ابزارهای کشف شده در «افرا» از ابزار استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار