دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲

اختلاف‌نظر مجلس و دولت بر سر درصد افزایش حقوق

آخرین بررسی‌ها از روند تغییر حقوق کارکنان در سال جاری نشان می‌دهد که بر اساس مصوبه مجلس حقوق‌ها بین ۱۱ تا ۴۲ درصد می‌تواند افزایش پیدا کند اما آنچه که دولت مد نظر دارد افزایش حقوق بین ۱۶ تا ۳۵ درصد است.

  نزدیک به سه ماه از سال ۱۳۹۸ گذشته است، اما اختلاف نظر بین مجلس و دولت برای افزایش حقوق در سال جاری و نحوه اعمال آن همچنان پابرجاست. پایان بحث‌های حقوقی در زمان بررسی لایحه بودجه ۱۳۹۸ ، تصویب افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق کارکنان به طور یکسان و همچنین افزایش ضریب ریالی سالیانه به میزان ۱۰ درصد بوده است؛ اما در رابطه با نحوه اعمال این مصوبه حتی بعد از ابلاغ قانون بودجه نیز اختلاف نظرها بین دولت و مجلس ادامه داشت.

در این شرایط با اینکه دو ماه حقوق کارکنان پرداخت شده، اما نحوه اعمال مورد انتقاد مجلس است و هنوز یکپارچگی در نحوه اجرای قانون حقوقی مجلس دیده نمی‌شود. این در حالی است که اخیراً مرکز پژوهش‌های مجلس طی گزارشی به بررسی روند افزایش حقوق‌ها پرداخته است که مقایسه روش مد نظر دولت در افزایش حقوق و مجلس نشان از وجود ارقام متفاوتی در سال جاری خواهد داشت.

رشد تا ۴۲ درصدی حقوق با مصوبه مجلس

بر این اساس اگر افزایش حقوق بر اساس سیاست مجلس اجرایی شود، کارمندان دولت با احتساب نرخ مالیات در مقایسه با سال گذشته بین ۱۱.۴ تا ۴۲ درصد افزایش حقوق خواهند داشت.

در این حالت برای گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر، حقوق کمتر از دو میلیون تومان بین ۵۲۵ هزار تا ۶۰۰ هزار تومان، حقوق بین دو میلیون و ۵۰۰ هزار تا چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش بین ۶۳۰ هزار تا ۷۲۰ هزار تومان و حقوق پنج میلیون تا ۱۰ میلیون تومان نیز بین ۷۷۰ هزار تا ۹۰۰ هزار تومان افزایش دریافتی خواهند داشت. همچنین کارکنان دارای حقوق ۱۱ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان بین یک میلیون تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و حقوق‌های بین ۱۶ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش دریافتی دارند.

بر این اساس درصد افزایش حقوق اقشار پایین‌تر بیشتر است و با پیاده سازی نظام پلکانی نزولی مورد نظر مجلس، حقوق و مزایای مستمر گروهی از جامعه کارکنان دولت ۳.۵ برابر گروه‌های دیگر افزایش می‌یابد.

طبق مصوبه مجلس حداکثر پرداختی‌ها در دولت به ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌رسد که با کسر مالیات پلکانی خالص پرداختی به ۱۷ میلیون و ۶۳۵ هزار تومان می‌رسد.

میزان افزایش حقوق کارکنان بر اساس مصوبه مجلس

 

افزایش ۱۶ تا ۳۵ درصدی حقوق از نگاه دولت

اما اجرای مصوبه هیأت وزیران برای افزایش حقوق کارمندان که رشد ۱۸ درصدی را به همراه دارد، با احتساب نرخ مالیات در مقایسه با سال گذشته موجب افزایش بین ۱۶ تا ۳۵ درصدی حقوق خواهد شد.

با در نظر گرفتن مصوبه هیأت وزیران افزایش حقوق برای کارکنان کمتر از دو میلیون تومان دریافتی به ۴۴۰ هزار تومان می‌رسد. همچنین حقوق‌های بین دو میلیون و ۵۰۰ تا چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بین ۴۵۰ هزار تا ۷۲۰ هزار تومان و حقوق‌های بین پنج میلیون تا ۱۰ میلیون تومان حدود ۷۷۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش خواهد داشت. کارکنان دارای حقوق ۱۱ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان بین یک میلیون و ۳۶۵ هزار تا یک میلیون و ۹۵۵ هزار تومان و حقوق‌های ۱۶ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان بین دو میلیون و ۷۰ هزار تا دو میلیون و ۵۴۰ هزار تومان افزایش حقوق دارند.

بر این اساس با پیاده سازی مصوبه دولت حقوق و مزایای مستمر گروهی از جامعه کارکنان دولت حدود ۵.۷۷ برابر گروه دیگر افزایش می‌یابد که در مقایسه با افزایش ۳.۵ برابری انجام شده طبق مصوبه مجلس اختلاف ایجاد خواهد کرد.

با مصوبه هیأت وزیران حداکثر حقوق پرداختی دولت تا ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که با کسر مالیات خالص پرداختی ۱۸ میلیون و ۶۳۵ هزار تومان خواهد بود.

اما سیاست مالیاتی مجلس برای سال جاری دریافت مالیات پلکانی تا ۳۵ درصد بوده که در خصوص حقوق کارکنان سبب شده تا حقوق ۱۰ میلیون تومانی نظام پلکانی نزولی اعمال شود؛ به نحوی که افزایش حقوق به ۱۰ درصد (با مصوبه مجلس) و ۱۳.۳ درصد (مصوبه هیأت وزیران) می‌رسد اما بعد از آن حقوق ۲۰ میلیون تومانی با مصوبه مجلس ۱۱.۴ درصد و بر اساس مصوبه هیأت دولت رشد ۱۶ درصدی خواهد داشت که با آنچه در قانون مصوب شده در تعارض است.

در هر صورت فعلاً توافقی بین دولت و مجلس برای افزایش حقوق دیده نمی‌شود و مشخص نیست که در نهایت پرداخت‌های حقوقی سال جاری برای کارکنان و مدیران چگونه اعمال خواهد شد.

میزان افزایش حقوق کارکنان با مصوبه دولت

انتهای پیام/1000

خبرنگار: سعید منصوری
منبع: ایسنا
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها