موهیتو یا موخیتو یک
نوشیدنی خنک و خوشمزه مخصوص روزهای گرم فصل تابستان است. منشا این نوشیدنی دقیق مشخص نیست به طوری که برخی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار میکردهاند نسبت میدهند و برخی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفتهاند. اما در هر صورت وجود مزارع فراوان نیشکر و نعنا در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این نوشیدنی است.
امروزه این نوشیدنی در مناطق مختلف با مواد مختلفی تهیه میشود، ولی مواد اصلی تشکیل دهنده همه آنها لیمو، نعنا و یخ است. امروزه موهیتو و دیگر آبمیوههای طبیعی در منو اکثر رستورانها و کافی شاپها دیده میشود. شما هم برای تهیه این نوشیدنی به مواد زیادی احتیاج ندارید و خیلی راحت میتوانید آن را در منزل درست کنید. در ادامه طرز تهیه موهیتو رستورانی به دو روش گازدار و بدون گاز گفته شده است.
۱. طرز تهیه موهیتو رستورانی (بدون گاز)
مواد لازم (برای ۴ نفر) |
آب |
نصف لیوان |
یخ |
۱ و ۱/۲ لیوان |
شکر |
۳ قاشق غذاخوری پر |
لیمو ترش |
۳ عدد |
برگ نعنا تازه |
۱ مشت |
زمان لازم برای آماده شدن موهیتو ۱۵ دقیقه
دستور تهیه
- نصف لیوان آب را در یک پارچ بریزید.
- پوست رویی لیمو ترش را بگیرید و به پارچ آب اضافه کنید. پوست رویی لیمو ترش موهیتو را تلخ میکند پس بهتر است که آن را جدا کنید.
- دو قاشق غذاخوری شکر را نیز اضافه کنید.
- نعنای تازه را پاک کنید و شاخههای آن را بگیرید به طوری که فقط برگ نعنا باقی بماند.
- یک مشت از برگ نعنا را نیز به پارچ اضافه کنید.
- اکنون باید یخ را اضافه کنید، اگر دوست دارید که موهیتو شبیه یخ در بهشت غلیظ و سفت شود، یخ موهیتو باید زیاد باشد، ولی اگر موهیتو شل و آبکی دوست دارید یخ کمتری بریزید.
- حال همه مواد را با هم مخلوط کرده و در مخلوط کن با دور متوسط بریزید.
- کمی که مخلوط شد آن را در لیوان مورد نظر برای سرو بریزید.
نوش جان ...
۲. تهیه موهیتو رستورانی (گازدار)
مواد لازم |
نعناع تاز |
۱۰ برگ |
آب گازدار |
۱ لیوان |
لیمو ترش |
۲ عدد |
شکر |
۱ قاشق غذاخوری |
یخ |
۲/۱ لیوان |
زمان لازم برای آماده شدن موهیتو ۱۵ دقیقه
طرز تهیه
- آب گازدار، شکر، یخ، لیموترش پوست گرفته شده و برگهای نعنا را در پارچ مخلوط کن بریزید و در آن را بگذارید.
- مخلوط کن را روی کمترین سرعت روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
- سپس نوشیدنی را درون لیوان مورد نظر بریزید و آن را با برگ نعنا و لیموترش تازه تزئین کنید.
موهیتو شما آماده سرو است ... نوش جان ...
سخن آخر
همانطور که گفتیم این نوشیدنی در دو نوع غلیظ و رقیق وجود دارد که اگر میخواهید غلیظ شود باید مقدار یخ موجود در مواد زیاد باشد و اگر میخواهید شل باشد باید یخ کمتری در آن بریزید. اگر شما هم این نوشیدنی را درست کردید و تجربه یا نظری برای خوشمزهتر شدن آن دارید، آن را با ما و دیگر مخاطبان در میان بگذارید.
انتهای پیام/1000