دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۹
خورش قارچ یک خورش گیاهی است که برای تهیه آن از قارچ همراه با سبزیجات مخصوص خورشتی استفاده می‌شود و غذایی بسیار خوشمزه و مقوی است. در این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن آموزش داده شده است.

به گزارش آوای خزر، خورش قارچ یکی از انواع خورش‌های گیاهی است که به جای گوشت و مرغ برای تهیه آن از قارچ استفاده می‌شود که دارای پروتئین کافی است. این خورش خوشمزه یک غذای مناسب و مقوی برای گیاه خواران و افرادی است که منع مصرف گوشت دارند و می‌توانند با خیال راحت میزانی از پروتئین را دریافت کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه خورش قارچ

قارچ: ۲۰۰ گرم

جعفری: ۵۰۰ گرم

نعناع: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۲ حبه

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

آبغوره با آب نارنج: نصف فنجان

نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب جوش: ۳ لیوان

طرز تهیه خورش قارچ ؛ غذای محبوب گیاهخواران

طرز تهیه خورش قارچ

۱ ـ برای شروع کار نعناع و جعفری را بعد از اینکه خوب شستید، به صورت خورشی خرد کنید. سبزی‌های خرد شده را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی گاز بگذارید و حرارت را کم کنید تا آب سبزی کشیده شود؛ سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و سبزی را به اندازه‌ای که دوست دارید، سرخ کنید.

۲ ـ پیازها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. کمی روغن اضافه کنید تا پیازها نرم و طلایی شوند؛ سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری بریزید.

۳ ـ سبزی‌های سرخ شده را به قابلمه خورش اضافه کنید و حدود پنج دقیقه با سیر و پیاز تفت بدهید و کمی نمک داخل آن بریزید.

۴ ـ در مرحله بعد آب جوش را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت اجاق گاز را کم کنید تا خورش جا بیفتد و سبزی بپزد. حدودا ۴۵ دقیقه زمان لازم است.

۵ ـ در این فاصله قارچ‌ها را با کمی روغن داخل یک ماهی تابه تفت بدهید؛ سپس قارچ‌های تفت داده شده را ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. هم‌زمان با قارچ می‌توانید زعفران دم کرده و آبغوره را هم به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت اجاق را کم کنید تا قارچ داخل خورش جا بیفتد. وقتی خورش به روغن آمد؛ یعنی آماده است که می‌توانید داخل ظرف سرو بکشید و همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان./ فرارو

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار