دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰

نبود بالگرد برای اطفای حریق در جنگل‌ها

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها با اشاره به اینکه در حال حاضر بالگرد به‌سختی برای اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع تامین می‌شود، گفت: اعتبار امسال دولت برای اطفای حریق از طریق بالگرد در اختیار سازمان‌های مربوطه قرار نگرفته است و به همین دلیل سازمان جنگل‌ها هنوز نتوانسته هماهنگی‌های لازم را در این زمینه انجام دهد.

سرهنگ علی عباس‌نژاد اظهار کرد: با توجه به بارش‌های چند ماه اخیر در کشور و افزایش پوشش گیاهی در سطح جنگل‌ها و مراتع آتش‌سوزی‌ها نسبت به سال گذشته می‌تواند خسارت‌های بیشتری در پی داشته باشد چنانچه طی چند روز اخیر نیز آتش‌سوزی‌های گسترده‌ای در استان‌های خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد و استان تهران -مسیر فشم- داشتیم.

وی با اشاره اینکه علت عمده این آتش‌سوزی‌ها بی‌احتیاطی گردشگران است، گفت: هنوز میزان خسارت وارد شده به منابع طبیعی کشور پس از این آتش‌سوزی‌ها برآورد نشده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به تجهیزاتی که برای اطفای حریق طی سال گذشته در اختیار سازمان جنگل‌ها قرار گرفت، تصریح کرد: در حال حاضر نبود بالگرد مشکل اصلی ما برای اطفای حریق است. طی سال‌های گذشته با هماهنگی مدیریت بحران کشور، بالگرد در اختیار سازمان جنگل‌ها قرار می‌گرفت همچنین سال گذشته ۱۶ پایگاه اطفای حریق در سطح کشور مشخص شده بود و هر زمان که به بالگرد احتیاج بود، هلی‌کوپترهای هلال احمر، ناجا و نیروهوایی از نزدیکترین پایگاه به محل حریق فرستاده می‌شد.

عباس‌نژاد با بیان اینکه در حال حاضر به‌سختی بالگرد برای اطفای حریق تامین می‌شود، اظهار کرد: برای مثال در آتش‌سوزی خوزستان بالگرد با ۱۵ ساعت تاخیر فرستاده شد که افزایش خسارت را در پی داشت.

به گفته فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، اعتبار امسال دولت برای اطفای حریق از طریق بالگرد در اختیار سازمان‌های مربوطه قرار نگرفته است و به همین دلیل سازمان جنگل‌ها هنوز نتوانسته با نهادهایی که در اطفای حریق به این سازمان کمک می‌کنند هماهنگی‌های لازم را انجام دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه روشن کردن آتش در جنگل‌ها ممنوع است و انجام آن جرم محسوب می‌شود به گردشگران توصیه کرد که از پرت کردن ته سیگار به جنگل‌ و اطراف جاده‌ها خودداری کنند.

عباس نژاد در پایان با تاکید بر اینکه تنها حدود ۱۰ درصد از اراضی کشور ما پوشش جنگلی دارد، گفت: آتش‌سوزی‌های عمدی در جنگل‌ها و مراتع جریمه نقدی و حتی مجازات حبس به دنبال دارد.

انتهای پیام/۱۰۰۰

خبرنگار: سعید منصوری
منبع: ایسنا
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها