دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۹۵۷
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۸

طرز تهیه خورش داود پاشا ؛ غذای معروف ترکیه

خورش داود پاشا یکی از خورش‌های معروف ترکیه است که شباهت‌هایی به خورش فسنجان ما ایرانی‌ها دارد. در این مطلب با طرز تهیه خورش داود پاشا آشنا می‌شوید.

به گزارش آوای خزر، خورش داوود پاشا از غذاهای قدیمی کشور ترکیه است که شخصی به نام داوود پاشا آن را ابداع کرده است و به همین دلیل با این نام شناخته می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز:  ۲ عدد متوسط

رب انار : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع تازه یا خشک:  ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش:  ۲ لیوان

نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی

زردچوبه و روغن:  به مقدار کافی

دستور پخت خورش داوود پاشا

مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها را رنده می‌کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می‌گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می‌دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند. پس از اینکه گوشت چرخ کرده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از آن بر می‌داریم و به شکل گردو شکل می‌دهیم.

مرحله سوم

گوشت‌های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و داخل تابه تفت می‌دهیم تا سبک شود، سپس گوشت‌های قلقلی را داخل تابه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا تمام قسمت‌های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت‌های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می‌کنیم و کمی‌تفت می‌دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می‌کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم. حالا صبر می‌کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت‌های قلقلی مغز پخت شوند.

مرحله ششم

حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می‌کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آن را داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می‌کنیم./ برترین‌ها

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار