با تاکید استاندار مازندران
دبیرخانه دائمی جشنواره شهید فخریزاده تشکیل شد
بهمناسبت هفته پژوهش، به ابتکار معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران و حسب تاکید استاندار، دبیرخانه دائمی جشنواره شهید فخریزاده تشکیل شد.
آوای خزر –
آزاده بابانژاد: به منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به نامگذاری ۲۵ آذر ماه به نام روز پژوهش، با کسب مجوز از شورای فرهنگ عمومی، به نام "هفته پژوهش " نام نهاد و مسوولیت برگزاری این هفته را به معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپرد.
هر ساله در این هفته با نظر به اهمیت پژوهش در پیشرفت همهجانبه کشور که نقش یک شتابنده را ایفا میکند، از پژوهشگران و محققان برتر تجلیل میشود.
امسال، اما با پیگیری معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی و با تاکیدات استاندار مازندران مبنی بر توجه به امر پژوهش در دستگاههای دولتی، و به پاس مجاهدتهای دانشمند هستهای و محقق والامقام استاد شهید محسن فخریزاده، جشنواره پژوهش در سطح دستگاههای اجرایی برگزار و نام این رویداد علمی نیز مزین جشنواره شهید فخریزاده شده است.
با این اوصاف، مازندران در یک اقدام ابتکاری، نخستین جشنواره پژوهشی خود را با نام شهید فخریزاده، عصر روز گذشته ۲۷ آذرماه در سالن همایش اتاق بازرگانی آغاز و با تجلیل از برترینها، بر استمرار این جشنواره تاکید کرد.
دائمیشدن دبیرخانه جشنواره شهید فخریزاده نیز در مراسم دیروز اعلام شد که با حضور مهدی فخریزاده فرزند آن شهید بزرگوار و همچنین با حضور محمد سعید سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رضا حاجیپور عضو کمیسیون تحقیقات و نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز همراه بود.
بخش "
نامهای به استاندار" در پاسخ به این سوال که "
اگر من استاندار مازندران بودم... "، و برترین پژوهشگر فرزندان همکاران دستگاههای اجرایی بخشهایی هستند که در جهت ترویج فرهنگ پژوهش در خانوادههای کارکنان دستگاههای اجرایی حائز اهمیت است.
برنده پرسش اگر من استاندار بودم و همچنین برترین پژوهشگر فرزندان همکاران به ترتیب شیدا اسلامیمنش - شرکت فرآوردههای نفتی غرب مازندران(چالوس) و محمدحسین ذکریاپور از بیمه سلامت مازندران هستند.
دائمیشدن جشنواره پژوهشی شهید فخریزاده همانند جشنواره شهید رجایی - که عملکرد دستگاهها را مورد ارزیابی قرار میدهد - میتواند یک شتابدهنده برای ارتقای عملکرد دستگاههای دولتی در حوزه پژوهش باشد.
به گزارش
آوای خزر، در نخستین جشنواره پژوهشی شهید فخریزاده، ۶۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال و از این تعداد، ۴۸۲ اثر قابل قبول ارزیابی شد و در نهایت از صاحبان ۲۷ اثر تجلیل شد.