دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۸

۵ نکته کلیدی برای حفاظت از حریم خصوصی و سلامت گوشی‌های اندرویدی

کاربران اندروید به منظور محافظت از حریم خصوصی و سلامت گوشی، از کاربران خواستند تا بالافاصله تعدادی از تنظیمات گوشی‌های خود را تغییر دهند.

به گزارش آوای خزر و به نقل از روزنامه سان، از کاربران اندروید خواسته شده است تا پنج تنظیمی که می‌تواند از داده‌ها محافظت کرده و عملکرد تلفن را افزایش دهد، تغییر دهند. اگر گوشی مجهز به سیستم عامل اندروید دارید، ممکن است لازم باشد برخی از تنظیمات را تغییر دهید تا حفاظت از داده های خود را تقویت کرده و دستگاه را روان تر کار کند.

در این مطلب به  فهرستی از پنج تغییری را که اکنون باید روی دستگاه خود اعمال کنید، پرداخته‌ایم.

محدود کردن فرآیندهای پس زمینه

اگر عملکردهای تلفن کند تر از گذشته شده، محدود کردن فرآیندهای پس زمینه می تواند کمک کننده باشد. در صورت محدود کردن فرآیندهای پس زمینه از رم کمتر یا حافظه با دسترسی تصادفی استفاده خواهید کرد که می تواند عملکرد دستگاه شما را در طولانی مدت بهبود بخشد.

برای انجام این کار، به Settings > Developer options > Background process limit بروید. از این طریق می‌توانید محدودیت فرآیند را بین ۰ تا ۴ تنظیم کنید.  چند گزینه را امتحان کنید تا ببینید کدام یک برای دستگاه شما بهترین است.

ردیابی موقعیت مکانی

گوشی‌های مجهز به سیستم عامل اندروید معمولا برای به دست آوردن نتایج شخصی بهتری در Google Maps و موارد مشابه، سابقه موقعیت مکانی شما را ردیابی و جمع‌آوری می‌کنند.  با این حال، برخی از افراد نمی‌توانند به راحتی با این قضیه کنار بیایند که داده‌های موقعیت مکانی خود را در معرض دید قرار دهند. اگر شما یکی از این افراد هستید، می توانید به تنظیمات > مکان خود بروید. پس از ورود به گزینه مکان خود، روی Location Services > Google Location History > کلیک کنید و وارد حساب Google خود شوید. باید صفحه «کنترل‌های فعالیت» را ببینید که به شما امکان می‌دهد سابقه موقعیت مکانی را به طور کامل خاموش کنید یا از بین چندین گزینه حذف خودکار انتخاب کنید.

وای فای و بلوتوث

روش دیگری که می تواند به عملکرد گوشی شما کمک کند، کاهش مصرف کلی باتری آن است. این کار را می‌توان با غیرفعال کردن Wi-Fi و اسکن بلوتوث انجام داد تا دستگاه شما بی‌هدف به دنبال شبکه‌هایی برای پیوستن نباشد. برای انجام این کار، به  Settings > Location > Wi-Fi scanning and Settings  بروید. از آنجا، مکان > اسکن بلوتوث را انتخاب کنید و این گزینه ها را خاموش کنید.

استفاده از داده‌های پس زمینه را محدود کنید

این احتمال وجود دارد که برنامه‌های موجود در دستگاه شما به طور شبانه روزی سعی در دسترسی به داده های تلفن همراه یا اتصال Wi-Fi داشته باشند. در نتیجه، این کار مصرف داده شما افزایش می‌یابد. خوشبختانه، راهی برای غیرفعال کردن برنامه‌ها با مراجعه به تنظیمات وجود دارد. روی گزینه Apps ضربه بزنید > برنامه‌ای را که می خواهید تغییر دهید انتخاب کنید > سپس تنظیمات > داده تلفن همراه و Wi-Fi > داده پس زمینه را انتخاب کنید.

راه دوم برای انجام این کار این است که به Settings > Network and Internet > Internet > Non-operator data use > Select an app > Background data بروید.

انصراف از شخصی سازی آگهی

بسیاری از  برنامه‌ها و اشخاص ثالث به داده‌های ما دسترسی دارند تا تبلیغات شخصی‌شده را برای ما ارسال کنند. اما اگر نمی‌خواهید به این برنامه‌ها و اشخاص دسترسی به داده‌های خودرا را بدهید، راهی برای غیرفعال کردن آنها وجود دارد. برای انجام این کار، گزینه‌های تنظیمات > Google > تبلیغات > حساب Google خود > داده و حریم خصوصی > تنظیمات آگهی> شخصی سازی آگهی را به ترتیب باز کنید. سپس باید اطلاعاتی را که گوگل از داده‌های شما به آنها دسترسی داشته، مشاهده کنید. اگر می‌خواهید تبلیغات شخصی‌شده کمتری در حساب خود داشته باشید، گزینه خاموش کردن این تنظیم را انتخاب کنید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار