دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲

شاید اسم نان سیب زمینی به گوش شما خورده باشد یا آن را در سفر امتحان کرده‌ باشید. بافت نرم و اسفنجی نان سیب‌زمینی آن را به یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین نان‌ها تبدیل کرده‌است. این نان در ایران به‌ویژه در قوچان،‌ نیشابور و بجنورد معروف است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را به شما آموزش داده تا بتوانید آن را برای صبحانه یا برای وعده افطار و سحر در ماه مبارک رمضان درست کنید.

مواد لازم

  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان سیب‌زمینی پخته و له‌شده
  • سه و نیم لیوان آرد
  • دو قاشق سوپ‌خوری شکر
  • پنج قاشق سوپ‌خوری کره ذوب‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری 
  • یک لیوان شیر کم چرب
  • یک قاشق سوپ‌خوری خمیرمایه

نان سیب زمینی

طرز تهیه نان سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها را داخل آب بپزید تا خوب نرم شوند،‌ پوست آ‌ن‌ها را جدا کرده و با استفاده از گوشت‌کوب خوب له کنید.
مواد را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم‌دما شوند. آرد را الک کرده و به همراه خمیر‌مایه و باقی مواد به سیب‌زمینی له شده اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری یکدست به وجود بیاید. اگر خمیرتان چسبندگی زیادی دارد می‌توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید (دقت کنید که آرد را کم‌کم اضافه کنید، اگر آرد خمیر زیاد شود بافت آن سفت خواهد شد).

وقتی دیدید که چسبندگی خمیر به حالت مطلوب رسید به مدت پنج دقیقه ‌آن را ورز دهید (اگر دستگاه همزن مخصوص دارید می‌توانید خمیر را در آن ریخته و 5 دقیقه ورز دهید). روی خمیر را با استفاده از نایلون بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید. در این مرحله خمیر را به اصطلاح چانه بزنید و آن‌ها را گرد کنید و بعد از آنکه کل خمیر

را به چانه‌های گرد تبدیل کردید آن‌ها را در ظرف قرار داده و نیم ساعت به آن‌ها استراحت دهید در این مدت حجم خمیر‌ها حدود دو برابر خواهد شد.

سینی را چرب کنید و با استفاده از دست‌ها هرکدام از چانه‌ها را باز کرده و به صورت تخت در‌آوردید. آن‌ها را با فاصله از هم قرار دهید. داخل کاسه‌ای یک تخم‌مرغ بشکنید و آن را هم بزنید و با استفاده از برس مخصوص روی نان‌ها بمالید. می‌توانید روی خمیر‌ نان سیب ‌زمینی خود مقداری کنجد بریزید. سینی را داخل فر قرار داده و در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

نان‌ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شوند، نان سیب زمینی خوشمزه شما برای سرو کردن حاضرند آن‌ها را در ظرف دلخواهتان بریزید و به همراه عزیزانتان میل کرده و لذت ببرید. این نان را تا چند روز می‌توانید داخل یخچال نگهداری کنید.

انتهای پیام/۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار