دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۶
از سوی معاون اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،
اعضای کمیته داوران رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری منصوب شدند
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به پیشنهاد مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، اعضای کمیته پنجمین رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری را منصوب کرد.
به گزارش آوای خزر به نقل از روابط‌عمومی معاونت امور مطبوعاتی، فرشاد مهدی‌پور طی احکامی بیژن مقدم، محمد صادق عرب، حبیب‌الله عباسی، محمد کریمی و محمد لسانی را به‌عنوان اعضای کمیته داوران پنجمین رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری منصوب کرد.
 
بنابراین گزارش، ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی به‌عنوان رئیس و بیژن مقدم مدیرمسئول پایگاه خبری «الف» نیز به‌عنوان دبیر در این کمیته حضور دارند.
 
بر اساس شیوه‌نامه، چنانچه اعضای کمیته رتبه‌بندی دارای پایگاه خبری باشند، رسانه آن‌ها توسط کارشناسان معاونت مطبوعاتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
 
نتایج نهایی پس از اعلام نتایج اولیه و رسیدگی به اعتراضات احتمالی مدیران محترم پایگاه‌های خبری که با نظارت مستقیم رئیس کمیته صورت می‌گیرد، احتمالا تا پایان سال اعلام می‌شود.
 
گفتنی است؛ فرآیند خوداظهاری پنجمین رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری طی فراخوانی که در ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۱ منتشر شد از یکم مهرماه آغاز و با توجه به درخواست شماری از مدیران رسانه‌ها پس از دو مرحله تمدید، آغاز و اطلاعات ثبت شده از سوی صاحبان امتیاز 1784رسانه، ملاک ارزیابی و رتبه‌بندی قرار گرفته است.
 
رعایت اصول خبرنویسی، جریان‌سازی خبری، اهتمام به رسالت‌های رسانه‌ایِ مصرَح در ماده (۲) قانون مطبوعات، واکنش سریع نسبت به شایعات و محتواهای خلاف واقع، رویکردهای تعاملی، محتواهای چندرسانه‌ای، تعداد مطالب منتشر شده در ۲۴ ساعت شبانه‌روز، ذکر منبع مطالب، تعداد مطالب تولیدی، ذکر نام پدیدآورندگان محتوا، بیمه کارکنان رسانه و به‌کارگیری عکس و یا چندرسانه‌ای در متن محتوای خبری، شاخص‌های عملکردیِ پنجمین رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری را تشکیل می‌دهند.
 
انتهای پیام/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار