دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۱:۴۸
استاندار مازندران:

نوای مازندرانی برای همه سلیقه‌ها جذابیت دارد

نوای مازندرانی برای همه سلیقه‌ها جذابیت دارد
نماینده عالی دولت در مازندران می‌گوید: نوای مازندرانی برای هر سلیقه‌ای جذابیت دارد و ارائه این موسیقی جهت ایجاد فضایی شاد و بانشاط برای گردشگران و مسافران با برگزاری جشنواره‌های فصلی، حائز اهمیت است.
آوای خزرآزاده بابانژاد: سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر همزمان با تهران در ۱۴ استان و ازجمله در مازندران با ارائه آثاری از هشت گروه منتخب به مدت سه شب در سالن سلمان هراتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد.

این جشنواره، یک‌شنبه شب با اجرای اساتید حوزه موسیقی آقایان محمد ملکی و محمدرضا اسحاقی و با تجلیل از پیشکسوتان موسیقی مازندران به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این رویداد فرهنگی – هنری که به مناسبت چهل و چهار سالگی انقلاب اسلامی برگزار شد، استاندار مازندران با اشاره به قدمت چند هزار ساله این هنر و تنوع موسیقایی در استان ما، آن را یکی از شاخصه‌های مهم و غنی این دیار دانست که باید حفظ شود.

سید محمود حسینی‌پور "هنر" را سبب همدلی در بین مردم عنوان و خاطرنشان کرد: موسیقی اصیل بومی – محلی که برگرفته از آداب و سنن است، بخشی از هویت و شناسنامه استان محسوب می‌شود.

او با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان مازندران، از ایجاد فضایی شاد و بانشاط از طریق موسیقی برای مسافران و گردشگران گفت چرا که نوای مازندرانی برای هر سلیقه‌ای جذابیت داشته، و برای روحیات مختلف آدمی اعم از غم شادی، آوازی دارد.

نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی مازندران، موسیقی را کالای پر مصرف فرهنگی در جهان عنوان و اظهار کرد: سند ملی موسیقی کشور در حال تدوین است و از این جهت، توجه به محتوای این آثار نیز با حساسیت بیشتری دنبال می‌شود.

استاندار مازندران عنوان کرد: با نگاهی که دولت سیزدهم به مقوله موسیقی دارد، موسیقی اقوام و فولکلور، برجسته‌تر از گذشته و با برنامه‌ریزی بهتری، نواخته خواهد شد.

حسینی‌پور با توجه به "قدرت موسیقی"، اشاره‌ای به سرود "سلام فرمانده" داشت که در بر دارنده‌ی غرور ملی است و انسجام اسلامی را نیز به همراه دارد.

او با بیان اینکه "اگر موسیقی محلی و اصیل مازندرانی در خدمت جامعه نباشد، دشمنان هر طور که بخواهند علیه کشورمان استفاده می‌کنند"، خواستار توجه بیشتر به این هنر فاخر شد.

استاندار مازندران این را هم اضافه کرد که جشنواره موسیقی در استان ما باید به صورت فصلی برگزار شود.

حسینی‌پور در پایان سخنان خود گفت: مازندران باید به یکی از قطب‌های اصلی هنر اول یعنی موسیقی مبتنی بر الگو‌های بومی – محلی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ما، گروه موسیقی "مشتاق" به سرپرستی محمدرضا اسحاقی استاد بی‌بدیل موسیقی فولکلور، و همچنین گروه موسیقی "اسفندیار" به سرپرستی حسن اسفندیار، یک‌شنبه شب در سالن سلمان هراتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آخرین شب جشنواره موسیقی فجر، زیباترین آوا‌ها و نوا‌های سرزمین اساطیری را به حضار تقدیم کردند.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار