آوای خزر –
آزاده بابانژاد: حماسه شگفتآور هشت سال دفاع مقدس که ملت ایران توانست با دست خالی و با توکل بر خدا در برابر یک تهاجم گسترده جهانی بایستد و موفق و سربلند بیرون بیاید، باید برای مردم به ویژه نسل جوان و آیندهساز کشور معرفی شود تا آنها نیز با عظمت و شکوه آن آشنا شده و با امید و عزت ادامهدهنده راه شهدا باشند.
اینها بخشی از سخنان
حجتالاسلام و المسلمین جعفر رعایتی مسوول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلاست که در ادامه نیز به گوشههایی از حضور پر فرغ روحانیون در برنامههای راهیان نور پرداخته است.
او بیان کرد: راهیان نور یکی از بزرگترین عملیات فرهنگی کشور و موثرترین راه برای شناساندن رسم و سبک رزمندگان، ایثارگران و شهدا است که حماسه بیبدیل دفاع مقدس را خلق کردند.
این مبلغ دینی، دفاع مقدس را گنجینه عظیمی از تاریخ سراسر عظمت جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد که تا مدتهای طولانی میتواند سبب بیداری ملت شود که رویدادهای آن را استخراج و در آن سرمایهگذاری کنند.
او اشارهای به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص امنیت کشور داشت که آن را به برکت دفاع مقدس دانستند و اینکه دشمنان بدانند؛ هزینه تعرض و تجاوز به کشور ما بسیار بالاست.
رعایتی با بیان اینکه دست تحریف در کمین فرهنگ ناب دفاع مقدس است، اردوهای راهیان نور را عاملی در جهت جلوگیری از تحریف حقیقت دفاع مقدس توسط دشمنان دانست.
مسوول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلا معتقد است که برای در امان ماندن از تحریف در دفاع مقدس، نیاز به جهاد تبیین داریم تا از این طریق گنجینه عظیم و تمام نشدنی از شکوه، اقتدار، موفقیت و توانمندی ایران اسلامی و نماد برجسته مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان را بدون هیچ سانسور و رتوش برای نسل امروز و آینده تبیین کرد.
او طلاب و روحانیون را طلایهداران جهاد تبیین عنوان کرد که با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری وارد عرصه شده و برای تقویت بُعد تبیینی راهیان نور گامهای موثری برداشتند.
رعایتی اعلام کرد: در هماهنگی با سازمان طلاب بسیج مازندران، در سال ۱۴۰۱ و فروردین سال ۱۴۰۲، این توفیق به دست آمد که ۱۴۰۰ طلبه و روحانی برادر و خواهر را به مناطق عملیاتی جنوب اعزام کنیم.
مسوول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلا ادامه داد: از این تعداد ۳۰۰ مبلغ و روحانی برای انجام امور فرهنگی و تبلیغی در محل اسکان زائران مازندرانی در دو اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک و شهید بلباسی خرمشهر مستقر شدند.
او اظهار داشت: ۱۱۰۰ طلبه و روحانی به صورت تکنفره و یا خانوادگی به بازدید از مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.
دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلا گفت: جهت تبیین و بصیرتافزایی در کاروانهای راهیان نور، یک روحانی در تمامی کاروانها حضور داشت و پاسخگوی شبهات و ابهامات ذهنی زائران بود.

رعایتی بیان کرد: مبلغین و روحانیون مستقر در اردوگاهها با برپایی نماز جماعت، برگزاری محافل انس با قران و ادعیه برای زائران، تبلیغ چهره به چهره، پاسخ به شبهات و ابهامات اعتقادی و بصیرتی، برگزاری مسابقات فرهنگی و اهدای جوائز در طول سفر و اردوگاهها، سخنرانی مذهبی، بصیرتی و مناسبتی و بیان احکام برای زائران را انجام میدادند.
او ادامه داد: مشاورههای بصیرتی، سبک زندگی اسلامی، تربیت نسل مهدوی و فرزندآوری توسط مبلغین انجام شده و درکنار آن نیز حضور میدانی و کمک به عوامل اجرایی راهیان نور در خدماترسانی به زائران در قالب خادمالشهدا نیز از دیگر اقدامات انجام شده طلاب و روحانیون بسیجی مازندران در راهیان نور بود.
مسوول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کربلا اظهار داشت: همه این اقدامات، برای تقویت بعد معنوی و تبیینی راهیان نور و از سوی دیگر، یادآوری در خصوص یک مقطع تاریخىِ حساس یعنی دفاع مقدس است.
رعایتی بیان کرد: همه این آمدنها، اظهار ارادتها و عشق مردم به شهدا در یادمانها، و حضور آنها در مناطق عملیاتی نشانگر آن است که دفاع مقدس در ذهن ملت زنده بماند.
او در پایان گفت: اشاعه و حفظ فرهنگ دفاع مقدس بیمهکننده کشور در مقابل توطئهها و فتنههای دشمنان است.
انتهای پیام/۱۰۰۱/