زهرا شریفی –
آوای خزر:
حجتالاسلام والمسلمین صدرالله اسماعیلزاده صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با محوریت چهلو پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه هر انسان منصفی اگر تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی را مطالعه کند به جایگاه حوزه علمیه و روحانیون در ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی- اسلامی پی خواهد برد، گفت: حوزه علمیه بعد از انقلاب قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست.
وی به وجود ۷ هزار طلبه خواهر و برادر در استان مازندران اشاره کرد و افزود: تبیین گفتمان انقلاب اسلامی، تبیین و برجستهسازی انقلاب و پاسخگویی به شبهات مطرح علیه انقلاب اسلامی از اهداف مهم حوزههای علمیه استان توسط مبلغین و روحانیون است.
حجتالاسلام اسماعیلزاده با بیان اینکه ۸۵۰ روحانی در طرح امین در مدارس استان فعالیت میکنند، افزود: طرح امین در راستای کیفیتبخشی به فعالیتهای تربیتی و تقویت اقامه نماز در مدارس است که با مشارکت آموزشوپرورش انجام میشود.
وی از راهاندازی سایت تبلیغ مجازی خبر داد و گفت: حدود ۴۰ طلبه خواهر و برادر در تبلیغ مجازی فعالیت دارند.
رئیس کمیته حوزه و روحانیت مازندران با بیان اینکه ۳۰ مدرسه علمیه در استان وجود دارد، ادامه داد: برای فارغالتحصیلان این حوزه که به سطح مورد نظر حوزه علمیه برسند زمینه فعالیت فراهم است.
وی به برنامههای حوزه علمیه استان در ایام الله دهه فجر اشاره کرد و برگزاری نشستهای علمی، برگزاری مسابقات علمی، قرآنی و ادبی، تجلیل از خانوادههای شهدای طلبه و روحانی، و برپایی نشستهای تبیینی در مساجد را از جمله برنامههای دهه فجر عنوان کرد.
حجتالاسلام اسماعیلزاده گفت: برپایی تورهای علمی و پیشرفت کشور برای نوجوانان، اعزام طلاب به مناطق محروم در راستای جهاد تبیین، برپایی ۵ غرفه در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن، و همایش خانواده در تراز انقلاب از دیگر برنامهها محسوب میشود.
وی افزود: در همین ایام از بانوی تراز انقلاب سیده خدیجه مستعدی تجلیل و کتاب «قصه مهتاب» که خاطرات این بانوی مبارز است در ۱۸ بهمن در سالن اهلالبیت (ع) رونمایی میشود.
حجتالاسلام اسماعیلزاده، ضعف هویت را مهمترین چالش عنوان کرد و گفت: این موضوع را میتوان در تغییر سبک زندگی و گفتمان افراد دید.
وی با بیان اینکه ۳۷۰ رشته تخصصی در حوزه علمیه وجود دارد، ادامه داد: هماکنون هفت رشته علمی در استان مازندران تدریس میشود.
حجتالاسلام اسماعیلزاده گفت: حدود ۵۰۰ نشریه علمی در سطح کشور وجود دارد که ۲۵۶ نشریه برای حوزه علمیه است.
انتهای پیام/۱۰۰۱/