
به گزارش آوای خزر از ساری، در حالی قطع چهار هزار اصله درخت در منطقه الیمالات نور مازندران از سوی سید یوسف مرادی مدیرکل آموزش ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان منابع طبیعی و قبل از آن توسط سرهنگ علی ملکی آهنگران فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی در دو رسانه دولتی تکذیب میشود که دو هفته پیش دادستان مرکز مازندران از قطع این تعداد درخت برای ساخت پارکینگ خبر داده بود و شخصا نیز به این موضوع ورود پیدا کرد.
حتی یکی از اهالی منطقه در گفتگوی تلفنی به خبرنگار ما اعلام کرد که ما شاهد قطع درختان و انتقال آنها به نقطهای دیگر بودیم و این اقدامات هم در روز روشن انجام میشود.
جالب است که یکی از رسانههایی که امروز خبر تکذیبیه را به نقل از یوسف مرادی منتشر کرده، پیشتر درباره قطع درختان در الیمالات گزارشی منتشر کرده بود. این تناقض در گزارشها نشاندهنده سردرگمی و عدم شفافیت در ارائه اطلاعات درباره این موضوع حساس است و از سوی دیگر سوالاتی را درباره صحت ادعاهای مسئولان و تناقضات موجود در اخبار به وجود میآورد.
با وجود این، برخی از روشنگریها نیز در این زمینه ارائه شده و متولی قطع درختان مشخص شده است. این موضوع نیازمند پیگیریهای بیشتر و شفافسازی از سوی مسئولان برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در این منطقه است.
گرچه علی علوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ساری - نیز، این خبر را تکذیب کرده و با واکنشهای رسانهها مواجه شده است. همه چیز در اینجا ختم نشد و سازمان منابع طبیعی در بیانیهای عنوان کرده که تنها ۳۰ اصله درخت قطع شده است و سرمایهگذار بدون آگاهی دست به این اقدام زده است و میخواهد در قبال اشتباهی که رخ داد! ۵ هزار اصله درخت بکارد.
محمد کریمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران که به بازدید رفته بود، در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما ضمن اظهار تاسف از ملاحظاتی که باید در حفظ عرصه ملی انجام میشد و نشد، این را هم اضافه کرد که مجری طرح گردشگری در سد الیمالات بدون اینکه مجوز لازم را از منابع طبیعی داشته باشد نسبت به ساخت جاده و تخریب درختان اقدام کرده است.
دادستان ساری این اتفاق را "در نتیجه چشمپوشی یا قصور مدیران منابع طبیعی" عنوان کرد.
آنچه رخ داده است، بار دیگر بر اهمیت حفاظت از جنگلها و منابع طبیعی تأکید میکند و مسئولان را به انجام وظایف خود در این زمینه فرا میخواند.
انتهای پیام/