دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۳۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران:

شهرک‌های دامپروری مازندران با واحد‌های غیرفعال

شهرک‌های دامپروری مازندران با واحد‌های غیرفعال
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وجود ۵ شهرک دامپروری در استان از غیرفعال بودن بسیاری از واحد‌های این شهرک‌ها خبر داد و گفت: برون رفت از این مشکلات نیازمند پروژه‌های بزرگ مقیاس است.
زهرا شریفیآوای خزر: بابک مومنی عصر امروز دوشنبه در جلسه شورای سیاست‌گذاری توسعه بخش کشاورزی مازندران با موضوع «تولید دام سبک و سنگین در راستای تامین گوشت قرمز» گفت: سال گذشته اقدامات مناسبی دربخش کشاورزی تعریف و ۱۶ برنامه محوری جهت استفاده از ظرفیت‌هایی که می‌تواند موجب جهش، رشد و رونق تولید را حوزه کشاورزی و حفاظت از منابع تولید در بخش کشاورزی شود، در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: برای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری در زمینه تولید، ۵ محور راهبردی تعریف شد و اولین گام جهش در تولید گوشت قرمز، دام سبک و سنگین است.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران  با اشاره به تولید واحد دام سبک و سنگین در استان گفت: ۷۴۰ هزار راس در ۱۶ هزار و ۳۰۰ واحد تحت پوشش قرار دارند و از این تعداد  ۷۱ هزار تن گوشت تولید می‌شود.

وی افزود: در زمینه جهش و پیشرفت تولید گوشت قرمز نیز اقداماتی مانند اصلاح نژاد، ارتقای نیروی انسانی با استفاده از نظام آموزشی، توسعه کشت علوفه، احیای واحد‌های راکد و نیمه راکد در دستور کار است.

مومنی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت عظیم استان با حمایت بخش خصوصی جهت تکمیل چرخه ارزش گوشت نیازمند کشتارگاه دام هستیم، ادامه داد: ۵ شهرک دامپروری در استان وجود دارد، اما بسیاری از واحد‌های این شهرک غیر فعال هستند که برون رفت از این مشکلات نیازمند پروژه‌های بزرگ مقیاس است.

وی با اعلام اینکه ۲۵۰ واحد دام در استان پیشرفت ۵ تا ۹۰ درصدی دارد، گفت: برای تکمیل ساخت آن‌ها ۱۵ هزار میلیارد اعتبار نیاز است که می‌توان برای ۱۸۰۰ نفر اشتغال‌زایی کرد.

مومنی افزود: همچنین ۵۵ پروژه نیز بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که برای تکمیل آن ۱۸۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در مجموع ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام کل پروژه‌ها مورد نیاز است، ادامه داد: اکنون ۲۰هزار راس دام سنگین گوشتی در استان ذبح می‌شود که می‌توان با پروژه‌های بزرگ مقیاس، ۵۰ درصد به ظرفیت تولید اضافه کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۴/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
مطالب مرتبط
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار