دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
کارشناس جوان اقتصادی عنوان کرد:

ایجاد سیستم طبقه‌بندی مشاغل راهکاری جهت ارتقای فعالیت‌های سازمانی

ایجاد سیستم طبقه‌بندی مشاغل راهکاری جهت ارتقای فعالیت‌های سازمانی
یک کارشناس جوان و محقق اقتصادی گفت: با ارائه چارچوبی روشن برای ارزیابی و طبقه بندی افراد بر اساس مهارت‌ها و شایستگی هایشان، طبقه بندی مشاغل می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا حوزه‌هایی را که ممکن است تنوع در آن‌ها وجود نداشته باشد شناسایی کرده و گام‌های پیشگیرانه‌ای را برای رسیدگی به این مسائل بردارند.
فرزانه حسنی _ آوای خزر: سجاد وهابی امروز در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به نقش طبقه بندی مشاغل در بهبود تنوع نیروی انسانی در محیط، اظهار کرد: کار سیستم‌های طبقه بندی مشاغل می‌تواند این اطمینان را حاصل کند که نامزد‌های مختلف شغلی دسترسی برابر به فرصت‌های شغلی، سازمان‌ها می‌توانند از تعصب و تبعیض در فرایند‌های استخدام و ارتقا جلوگیری کنند.

وی افزود: در واقع این فرایند شامل ایجاد یک سیستم ساختار یافته و منصفانه برای تعریف نقش ها، مسئولیت و صلاحیت‌های شغلی در یک سازمان است.

این کارشناس جوان و محقق اقتصادی در ادامه با اشاره به اینکه با ایجاد معیار‌ها و دستورالعمل‌های روشن برای هر موقعیت شغلی، به طبقه بندی مشاغل کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: در این صورت اطمینان حاصل می‌شود که افراد با پیشینه‌های مختلف به فرصت‌های شغلی، ارتقا و پیشرفت در شرکت دسترسی برابر دارند.

وهابی در ادامه تاکید کرد: طبقه بندی مشاغل می‌تواند با تعیین معیار‌های عینی برای ارزیابی نامزد‌ها و تعیین مناسب بودن آن‌ها برای یک نقش خاص از تعصب و تبعیض در فرایند استخدام و ارتقا جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: با تمرکز بر صلاحیت ها، مهارت‌ها و تجربه به جای ویژگی‌های شخصی ا جمعیت شناسی صرف طبقه بندی مشاغل می‌تواند انصاف و برابری را در فرایند‌های تصمیم گیری بهبود ببخشد.

وهابی در پایان با اشاره به اینکه یک سیستم طبقه بندی مشاغل خوب می‌تواند شناسایی و حذف موانع تنوع در سازمان را تسهیل کند، گفت: با ارائه چارچوبی روشن برای ارزیابی و طبقه بندی افراد بر اساس مهارت‌ها و شایستگی هایشان، طبقه بندی مشاغل می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا حوزه‌هایی را که ممکن است تنوع در آن‌ها وجود نداشته باشد شناسایی کرده و گام‌های پیشگیرانه‌ای را برای رسیدگی به این مسائل بردارند.

 انتهای پیام/۱۰۰۲/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها