دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
به مناسبت هفته خبرنگار انجام شد

قدردانی مدیرکل آزمایشگاه فنی خاک مازندران از گروه رسانه‌ای آوای خزر

قدردانی مدیرکل آزمایشگاه فنی خاک مازندران از گروه رسانه‌ای آوای خزر
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران به مناسبت هفته خبرنگار با حضور در دفتر پایگاه خبری تحلیلی آوای خزر، از دست‌اندرکاران این مجموعه خبری قدردانی کرد.

به گزارش آوای خزر از ساری، علی کریمی بنانی امروز سه‌شنبه ۲۳ مردادماه در دفتر این رسانه حضور یافت و گفتگویی صمیمی با خبرنگار و عکاس مرکز مازندران داشت.

در این دیدار، در خصوص تهیه، تنظیم، انتشار، و کیفیت اخبار، و فعالیت و سختی کار خبرنگار به‌ویژه گزارشات میدانی، حضور در جلسات و همایشات چندین ساعته، تلاش برای استیفای حقوق مردم و نقد و نگاه منصفانه و عادلانه نسبت به عملکرد‌های دولتمردان در این رسانه صحبت شد.

مهندس کریمی بنانی نیز در خصوص فعالیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گفت که تمام طرح‌های عمرانی از جهت ایمنی و کارایی سازه مهندسی باید مطابق با دستورالعمل‌ها و استاندارد‌های ابلاغی انجام و تحویل کارفرما داده شود.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران با بیان اینکه طبیعتاً مطالعات ژئوتکنیک در این دستگاه دولتی با توجه به حجم پروژه زمان خاص خود را می‌طلبد، تصریح کرد: حفاری، آزمایشات، بررسی نمونه در آزمایشگاه و تجمیع داده‌ها، معمولاً بین ۲ تا ۴ ماه طول می‌کشد و پروژه‌ای داشتیم که با ۲۰ گمانه همراه بود و طرحی هم داشتیم که نیاز به دو گمانه‌زنی بود.

کریمی ادامه داد: در بخش‌های خصوصی ممکن است این زمان به یک هفته برسد و نظارت بر آنها را نظام مهندسی بر عهده دارد، اما گاهی ممکن است این آزمایشات به صورت کپی – پیس باشد که نمونه‌هایی را داشتیم و ضمن آنکه تخلف است، خطرناک هم هست، چون ممکن است در آینده برای آن سازه مهندسی اتفاقات آسیب‌زا و خطرآفرینی به‌وجود بیاید.

وی اعلام کرد: در سال گذشته از سوی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان مازندران ۱۰۰ هزار حفاری به میزان ۲ هزار و ۵۰۰ متر حفاری ژئوتکنیک داشتیم و نتیجه را به کارفرمایان مربوطه ارائه دادیم.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران با اشاره به فعالیت‌های آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اظهار کرد: این مجموعه با بهره‌گیری از ۶۶ نیروی انسانی متخصص و توانمند در ۹ شعبه شهرستانی و ۲۰ واحد محلی به صورت مستقر و غیر مستقر در پروژه‌های عمرانی به ارائه خدمات متنوع آزمایشگاهی مشغول هستند.

کریمی بنانی درباره اهم پروژه‌هایی که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان در آنها نقش‌آفرینی می‌کند، به احداث قطعه ۵ محور قزوین – الموت – تنکابن، احداث تونل‌های انحراف و سرریز سد هراز، احداث جاده جایگزین سد هراز، چهار خطه کردن محور هراز (کهرود – امام‌زاده هاشم)، احداث پل‌های تکاور، ابتهاج، دماوند و بهسازی محور هراز، احداث تصفیه‌خانه آب شرب شهر‌های گروه الف مازندران، و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد اشاره داشت.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران ادامه داد: احداث کانال نواحی عمرانی ۱ و ۴ و ۵ شبکه سد گلورد نکا، تعریض قطعات یک و دو محور ساری – تاکام، کنارگذر شمالی ساری، احداث پل بزرگ شهر پل سفید و احداث تقاطع غیر همسطح آلاشت و احداث قطعات ۲ الف و ب محور پل سفید – قائم شهر، احداث کانال انتقال آب C۲۴ , C۲۵ شبکه البرز، و عملیات اجرایی بهسازی محور کندوان، از دیگر پروژه‌های این مجموعه هستند.

پروژه‌های اقدام ملی مسکن شهر‌های ساری، میاندرود، بهشهر، بابل، قائمشهر، آمل و بابلسر و واحد محلی آزادراه قائم شهر ساری، بیمارستان امام شهرستان نور، نیروگاه سیکل ترکیبی نکاء و تعریض محور کلاردشت – مرزن‌آباد نیز از دیگر طرح‌هایی بود که به گفته مهندس بنایی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران در آنها نقش‌آفرین بوده است.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان مازندران، ازجمله آنها را انجام حفاری و ارائه دفترچه مطالعات ژئوتکنیک، ارائه دفترچه‌ای طرح اختلاط آسفالت و بتن، انجام آزمون‌های غیر مخرب جوش و بتن، آزمایش‌های قیر، سیمان، کشش و خم و باز خم میلگرد، آزمایش بازتاب رنگ، کالیبراسیون کمیت‌های نیرو، جرم، دما  و ابعاد، برشمرد.

مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک مازندران با بیان اینکه برای ورود به بازار‌های جدید و همچنین ارائه خدمات مطلوب آزمایشگاهی به سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان  در سال گذشته توسعه و خرید تجهیزات جدید را در دستور کار خود قرار داده است، افزود: این آزمایشگاه در راستای ارتقاء رضایتمندی مشتریان، دستگاه آزمایش خم و باز خم میلگرد را راه‌اندازی کرده و شعبه نوشهر در غرب استان نیز به آزمایش فیلر آسفالت تجهیز شده است.

کریمی بنانی اظهار کرد: فعالیت‌های آزمایشگاه در جهت تولید علم و آموزش دانش روز، برگزاری کارگاه، سمینار و دوره آموزشی برای کارشناسان شرکت و دستگاه‌های اجرایی استان، و مهندسان مشاور  است.

در پایان این دیدار، از خبرنگار مرکز مازندران و سردبیر پایگاه خبری تحلیلی آوای خزر قدردانی شد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

خبرنگار: آزاده بابانژاد | دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار