دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
رئیس دیوان محاسبات مازندران:

رسوب بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در دستگاه‌های اجرایی استان

رسوب بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در دستگاه‌های اجرایی استان
رئیس دیوان محاسبات مازندران با تاکید بر جذب به هنگام اعتبارات عمرانی، عنوان کرد: بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی جذب نشده و در حساب‌ دستگاه‌ها رسوب کرده است.

زهرا شریفی- آوای خزر: حسن‌بابایی عصر یک‌شنبه در جلسه شورای اداری مازندران، شفافیت و انظباط مالی را رویکرد مهم دیوان محاسبات عنوان کرد و گفت: نظارت با هدف پیشگیری و همراه با صیانت از بیت‌المال و مدیران دیگر هدف این اداره کل است. 

وی با بیان اینکه اصلا به دنبال مانع‌تراشی و مچ‌گیری مدیران نیستیم، افزود: بنا نداریم جسارت مدیران را در انجام کارها بگیریم یا در کار اجرایی دستگاه‌ها دخالت کنیم، می‌خواهیم در کنار شما مسائل استان را بهتر حل کنیم. 

مدیر کل دیوان محاسبات مازندران با بیان اینکه ۸۰ درصد پرونده‌های استان «جهل به قوانین» است، گفت: ما به گلوگاه فساد و قانون‌هایی که مشکل دارند واقفیم و می‌توانیم برای کاهش پرونده‌ها در دستگاه‌ قضایی کمک کنیم. 

بابایی افزود: ۴۷۰ جزء، بند و تبصره در قانون بودجه ۱۴۰۳ وجود دارد که ظرفیت خوبی است که مدیران نسبت به آن‌ها بی‌اطلاع هستند البته تکالیفی که در این بندها مشخص شده برای مدیران ارسال شد تا مطالعه کنند. 

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا با دیوان محاسبات تعامل افزون‌تری داشته باشند تا مشکلاتشان مرتفع شود. 

بابایی با تاکید بر جذب به هنگام اعتبارات عمرانی، عنوان کرد: بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی جذب نشده و در حساب‌ دستگاه‌ها رسوب کرده است. 

وی ادامه داد: برگشت اعتبارات به خزانه برگشت اعتبار به دیگر استان‌ها است. 

مدیر کل دیوان محاسبات مازندران با بیان اینکه بیش از ۲۶۰۰ پروژه نیمه تمام و رها شده در استان مازندران وجود دارد، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی ابلاغ به پیمانکار را بر اساس تخصیص انجام دهند. 

بابایی با تاکید بر اینکه پروژه‌های تکمیلی تعیین و تکلیف شوند، ادامه داد: بسیاری از پروژه‌ها در استان به اتمام رسید اما صورت وضعیت قطعی تعیین نشده است و این موضوع باعث می‌شود تا پیمانکاران به مراجع قضایی شکایت کنند. 

وی گفت: در اکثر دعاوی حقوقی در مراجع قضایی، بیش از ۹۰ درصد از دستگاه‌های اجرایی استان محکوم می‌شوند آنهم به دلیل عدم قرارداد درست با پیمانکاران و نداشتن مشاور خبره در آن دستگاه اجرایی است. 

بابایی ادامه داد: مازندران با توجه به ظرفیت‌های موجود اما سهم درآمد در این استان پایین است؛ از ۱۶ هزار میلیارد درآمدی که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای استان در نظر گرفت ۸۶ درصد آن مالیات است. 

وی با تاکید بر افزایش ضریب درآمد در استان مازندران، گفت: درآمد زیاد است اما هدفمند نیست، اگر درآمد خانه‌های لوکس استان را وصول کنیم با درآمد خانه‌های لوکس کشور برابر می‌شود. 

انتهای پیام/

خبرنگار: زهرا شریفی | دبیر: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها