دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۰۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷

ظرفیت بالای ایران برای درآمدزایی از تولید داروهای گیاهی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: باید از ظرفیت داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای درآمدزایی استفاده کنیم.

به گزارش آوای خزر به نقل از تسنیم، فاطمه محمدبیگیدر افتتاحیه سمپوزیوم بین‌المللی سیاستگذاری، قانونگذاری و تنظیم مقررات طب سنتی که در هتل قلب تهران برگزار شد، اظهار کرد: ما در فرآیند تحولات سریع جهان هستیم و از میان این تحولات حوزه سلامت نیز در حال گذار به یک دوران جدید است، این تغییر شامل بازگشت به سنت‌های بسیار ماندگار، تاریخی و دارای میراث جهانی از جمله طب‌های سنتی و مکمل نیز می‌شود. طب سنتی سالهاست در کشور ما وجود دارد و به قطع می‌توان گفت که طب سنتی ایرانی به عنوان یکی از پرچمداران حفظ سلامتی مردم و میراثی گرانبها است.

وی افزود: ما در مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، فراکسیون طب سنتی را ایجاد کردیم. سعی کردیم در مجلس به عنوان حامی طب سنتی بندهای سیاست‌های کلی سلامت کشور که دو بند از آن از سوی مقام معظم رهبری اختصاص به ترویج و توسعه طب سنتی در ساختار بهداشت و درمان کشور داشت را به قوانینی تبدیل کنیم.

محمدبیگی ادامه داد: در این راستا ردیف مستقل بودجه و اعتبار برای طب سنتی در وزارت بهداشت در نظر گرفتیم و ارتقای ساختار اداری، آموزشی، بهداشتی و درمانی طب سنتی را به وزارت بهداشت تکلیف کردیم‌، برای سه خدمت طب سنتی نیز سیاست گذاری پوشش بیمه‌ای ایجاد کردیم تا بیماران و مراجعین در دریافت خدمات طب سنتی از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند، همچنین از وزارت بهداشت خواستیم به عنوان تکالیف خود در جوانی جمعیت، در درمان ناباروری از کلینیک‌های ویژه طب سنتی استفاده ویژه کند. همچنین تهیه فهرست داروهای گیاهی و گیاهان دارویی را به وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی تکلیف کردیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز ایران جزو چهار کشور برتر جهان در تولید علم طب سنتی به شمار می‌رود، تصریح کرد: یکی از اقتصادهای مهم در دنیا اقتصاد دارویی است و باید از ظرفیت داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای درآمدزایی استفاده کنیم زیرا ایران یکی از کشورهایی است که اقلیم‌های بسیار متنوع را دارد و می‌تواند با بزرگترین کشورها در این زمینه رقابت کند. به طوری که در برخی حکومت‌های قدیمی و تاریخی ما درآمد حکومت‌های ایران از فروش گیاهان دارویی به کشورهای مختلف بوده است! امروز در دنیا باید بتوانیم با ارتقای اقتصاد سلامت، سطح سلامت مردم را ارتقا دهیم و هزینه سلامت را پایین بیاوریم که این فرآیند از طریق احیای سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم امکانپذیر است.

وی تاکید کرد: تلاش ما در مجلس شورای اسلامی این است که در کمیسیون بهداشت با تاسیس کمیته طب سنتی و قانونگذاری‌های جدید بتوانیم فاصله بین زندگی مردم با طب سنتی را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

 
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار