دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
کارنامه مهر ماه ۴۰۳ پتروشیمی‌های آروماتیکی؛

رتبه نخست تولید مهرماه به پتروشیمی بوعلی سینا رسید

پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه، تنها پتروشیمی آروماتیکی بود که توانست حجم تولید خود را افزایش دهد. همچنین بوعلی در کنار اصفهان دو پتروشیمی برتر در زمینه رشد درآمد مهرماه بودند.

به گزارش آوای خزر به نقل از بورس نیوز، بررسی گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های فعال در صنعت آروماتیک نشان می‌دهد، پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه، تنها پتروشیمی آروماتیکی بود که توانست حجم تولید خود را افزایش دهد. همچنین بوعلی در کنار اصفهان دو پتروشیمی برتر در زمینه رشد درآمد مهرماه بودند.

 مهر ۱۴۰۳ برای پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک چالشی بود؛ چرا که تنها یکی از پتروشیمی‌های این گروه موفق به افزایش حجم تولید خود شد و باقی آروماتیکی‌ها بر مردار نزولی تولید بودند.

گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از کاهش درآمد کل این صنعت در مهر داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در مهرماه موفق به شناسایی درآمد ۲۱ هزار و ۴۳۵ میلیارد تومانی شده‌اند.

بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در مهرماه امسال نشان می‌دهد، تنها پتروشیمی نوری در این ماه کاهش درآمد داشت و سایر آروماتیک‌سازان در بخش درآمدزایی کارنامه خوبی ثبت کردند.

در این میان، پتروشیمی اصفهان از سایر رقبا بهتر عمل کرد؛ به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی اصفهان از ۵۸۴ میلیارد تومان در مهرماه سال گذشته با رشد ۳۴ درصدی به ۷۸۳ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی اصفهان در صدر جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

همچنین پتروشیمی بوعلی سینا نیز در این ماه موفق شد درآمد خود را حدود ۱۸ درصد افزایش دهد و جایگاه دوم رتبه‌بندی افزایش درآمد را تصاحب کند. طبق جدول درآمد این پتروشیمی از ۵.۶ همت در مهر ۱۴۰۲ به ۶.۶ همت در مهرماه امسال رسیده است.

انتهای پیام/
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار