به گزارش آوای خزر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در مراسم نکوداشت علامه محدث نوری در سالن پیامبر اعظام(ص) شهر رویان، اظهار کرد: در پی این هستیم که برای شخصیتهای اینچنینی همایش و کنگره برگزار کنیم و نهادهایی مانند حوزه علمیه مازندران در این حوزه تلاش میکند تا مفاخر علمی این دیار که در گذشته افتخارآفرینی کردند را به نوبت معرفی کند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حاج آقای حقایقی و مرحوم حجت الاسلام سجادی نوری از بزرگان شهر رویان، افزود: انتظار این است یک چنین شهرستانی با چنین سابقه ای دارای یک مدرسه و حوزه علمیه قوی و سنگین باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به گوشهای از ویژگیهای اخلاقی علامه محدث نوری، بیان کرد: در روزی که همزمان با شهادت امام هادی (ع) است به این فرموده حضرت اشاره می کنم که؛ شکرگزاری نعمت نیکوتر از نعمتی است که باعث شکر شده زیرا نعمت کالای دنیاست و شکر نعمت کالای دنیا و آخرت است، برگزاری این همایش ها مصداقی از شکرگزاری است.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: وظیفه مردم است که عالم را اکرام کنند اما وظیفه عالم هم هست که از مردم توقع احترام نداشته باشد، امیدواریم که بتوانیم علم را مزین به اخلاق و اخلاق را مسلح به علم کنیم.
رئیس شورای حوزه علمیه مازندران گفت: فرق بین عالمان ما با عالمان غرب این است که در شرح زندگی علمای فرنگ خبری از عبادت و توجه به معنویات نیست اما در زندگینامه علمای ما فراوان بحث عبادت آمده، مثلا حضرت امام راحل، حتی یک شب از ۱۴ سال اقامتشان در نجف اشرف - در کنار تحقیقات مهم علمی و عظمت معنوی که داشتند- زیارت امیرالمومنین (ع) را ترک نکردند.
۲ گام اثبات و تثبیت امامت و ولایت مهمترین کار علامه محدث نوری بود
در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل زاده مدیر حوزه علمیه مازندران اظهار کرد: یکی از مسائل مهم استان و کشور ضعف هویت است و در این قضیه با چالش مواجه هستیم و اگر مورد توجه مسئولین فرهنگی استان قرار نگیرد ، چه بسا دچار خسران جبران ناپذیر شویم.
وی افزود: یکی از مواردی که مسئله ضعف هویت را پوشش میدهد معرفی فرهیختگان در همه حوزه ها، علما، دانشمندان، شعرا، ورزشکاران و معرفی الگوها است.
مدیر حوزه علمیه مازندران خاطرنشان کرد: دشمن روی مسئله هویت دست گذاشته و آن را زیر سوال می برد، اینکه رهبر انقلاب ورزشکاران را تجلیل می کند به دلیل بالا بردن پرچم و دور افتخاری است که با پرچم کشور می زنند و هویت ایرانی را به جهان نمایش می دهند.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران تصریح کرد: علامه محدث از خانواده علم و فقاهت بودند و به موضوع تبلیغ دین و ترویج مکتب اهلبیت(ع) اهتمام ویژه داشتند. اثبات امامت و تثبیت امامت ۲ گام مهمی بود که علامه برداشتند، نخست اثبات امامت در مقابل مخالفان و دوم و مهمتر تثبیت امامت در برابر موافقان که ظاهرا شیعه و در مسیر بودند اما سطحی نگر هستند.
حجتالاسلام و المسلمین اسماعیل زاده به آثار گرانسنگ علامه محدث در موضوع امامت و ولایت اشاره کرد و گفت: کار بزرگ ایشان تثبیت ولایت بود، او در کتاب لؤلؤ و مرجان در مقابل انحرافات محکم ایستاد و پیاده روی اربعین که مدتی انجام نمی شد را احیا کرد به طوری که در سال چهارم پیاده روی در مسیر نجف تا کربلا ۳۰ موکب تاسیس شد.
انتهای پیام/