دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد:

دستگیری جاعل اسناد بانکی و قضایی توسط مامورین حفاظت دادگستری مازندران

دستگیری جاعل اسناد بانکی و قضایی توسط مامورین حفاظت دادگستری مازندران
رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای و جاعل اسناد بانکی مرتبط با دادگستری استان خبر داد و افزود: متهم از سوی مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر و به زندان معرفی شد.

به گزارش آوای خزر، دکتر عباس پوریانی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به وصول چندین گزارش، مبنی بر انجام تخلفات مکرر از سوی خانمی که خود را وکیل معرفی می‌کرد، پیگیری موضوع در دستور کار حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: در تحقیقات ابتدایی مشخص شد، مشارالی‌ها ضمن جلب اعتماد مردم با جعل اوراق قضایی و چک‌های بانکی صادره از دادگستری استان و همچنین سوء استفاده از عنوان وکیل و ادعای نفوذ در مجموعه‌های قضایی و دولتی استان از جمله اداره ثبت، محیط زیست و منابع طبیعی، نسبت به جعل اوراق قضایی و اسناد سایر ادارات دولتی و همچنین کلاهبرداری گسترده از مردم اقدام کرده است.

پوریانی، مبلغ کلاهبرداری صورت گرفته از سوی متهم تا این لحظه را بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تحقیقات تکمیلی برای کشف زوایای دیگر پرونده و شناسایی مرتبطین از سوی مقام قضایی در حال انجام است.

وی در ادامه اظهار کرد: متهم طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی، توسط مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در یکی از شهر‌های غربی استان دستگیر و در منزل مسکونی مشارالیها، یک کارگاه ساخت مشروبات الکلی و ادوات تولید مرتبط و همچنین مقادیر زیادی مشروبات الکلی کشف شد.

پوریانی خاطرنشان کرد: برای متهم پرونده قضایی تشکیل شده و مشارالی‌ها با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شد.

پوریانی تصریح کرد: برخورد دستگاه قضایی استان با افرادی که امنیت و آرامش مردم را با اخلال مواجه کنند، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

انتهای پیام/

خبرنگار: سعید منصوری | دبیر: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها