دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
عمران عباسی‌کالی، نماینده قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه :

استاندار مازندران امید به توسعه را زنده کرد

نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی با تمجید از عملکرد استاندار مازندران گفت: حضور میدانی، حذف بروکراسی و تمرکز بر بهره‌وری، از ویژگی‌های مدیریتی دکتر یونسی است که امید به توسعه را در استان زنده کرده‌است.
 

به گزارش آوای خزر، دکتر عمران عباسی‌کالی، نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گذشت حدود شش ماه از آغاز فعالیت دکتر مهدی یونسی در جایگاه استاندار مازندران، عملکرد وی را مثبت و قابل دفاع دانست.

وی ضمن قدردانی از زحمات استاندار پیشین، دکتر نوری، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور، دکتر یونسی با رویکردی نوین، بی‌وقفه در حال حرکت به سمت توسعه استان است و حتی یک روز تعلل در مسیر توسعه برنامه‌هایش دیده نمی‌شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: حضور مستمر استاندار در پروژه‌ها و بازدید‌های میدانی، حاکی از مدیریتی فعال و پاسخگو است؛ مدیریتی که با قطع بسیاری از فرآیند‌های بروکراتیک، مسیر اجرای طرح‌ها را کوتاه کرده و بهره‌وری را افزایش داده است.

عباسی‌کالی ادامه داد: امروز زمان، نایاب‌ترین و باارزش‌ترین دارایی ماست، و وقتی مدیری در میدان حضور دارد و بدون تعلل پیگیر امور است، می‌توان امیدوار بود که از فرصت‌ها حداکثر استفاده را ببریم و شاهد تسریع در روند اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای باشیم.

انتهای پیام/

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار