دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
نماینده مردم لنگرود در جمع فعالان صنعت چای مطرح کرد

لاهوتی: واردات بی‌رویه چای خیانت به چایکاران ایرانی است

لاهوتی: واردات بی‌رویه چای خیانت به چایکاران ایرانی است
مهرداد لاهوتی با اشاره به رشد تولید برگ سبز چای در سال جاری، از واردات بی‌ضابطه چای و قاچاق آن انتقاد کرد و خواستار مشروط‌سازی واردات به خرید از تولیدکنندگان داخلی شد. متن خبر:

 به گزارش آوای خزر، مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در جمع مدیران کارخانجات چایسازی با انتقاد از وضعیت واردات چای، آن را «خیانت به بهره‌برداران و کشاورزان داخلی» توصیف کرد و گفت: باید سیاست واردات بر اساس نیاز واقعی کشور و پس از کسر تولید داخلی تنظیم شود.

لاهوتی با اشاره به شرایط آب‌وهوایی مطلوب در بهار امسال و رشد مناسب برگ‌های چای در استان‌های شمالی، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود تولید برگ سبز چای نسبت به سال گذشته تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

وی افزود: با وجود افزایش تولید، چایکاران از قیمت خرید تضمینی ناراضی هستند و خواستار بازنگری در نرخ‌ها هستند چرا که تورم و افزایش هزینه‌های نهاده‌های کشاورزی، درآمد آنها را تحت تأثیر قرار داده است.

عضو مجمع نمایندگان گیلان همچنین با اشاره به تأثیر منفی قاچاق چای و واردات ارزان‌قیمت بر بازار داخلی، تصریح کرد: برخی کارخانه‌ها به دلیل قیمت پایین چای قاچاق یا وارداتی، انگیزه‌ای برای خرید برگ سبز داخلی ندارند؛ این موضوع به معیشت چایکاران لطمه زده و آینده اشتغال در شمال کشور را تهدید می‌کند.

لاهوتی با بیان اینکه برخی چای‌های وارداتی و قاچاق فاقد استاندارد‌های کیفی هستند، گفت: این محصولات به دلیل قیمت پایین‌تر، سهم بازار را از چای مرغوب ایرانی می‌گیرند و موجب کاهش رونق تولید ملی شده‌اند.

نماینده لنگرود در مجلس با اشاره به واردات بیش از ۴۰ هزار تن چای با ارز ترجیحی طی سال‌های اخیر، این اقدام را مخل تولید ملی دانست و تأکید کرد: سقف مصرف چای در کشور حدود ۷۰ هزار تن است و واردات باید بر اساس کسر تولید داخلی انجام شود.

وی از تصمیم دولت برای خرید ۱۰۰ درصدی برگ سبز چای از چایکاران و پرداخت ۲۵ درصد از قیمت خرید توسط دولت استقبال کرد و آن را گامی در جهت جلوگیری از بحران مالی در صنعت چای دانست.

لاهوتی همچنین از سیاست جدید دولت برای مشروط کردن واردات به خرید داخلی حمایت کرد و گفت: هر واردکننده‌ای که قصد واردات دارد، باید به همان میزان از کشاورزان داخلی چای خریداری کند.

وی در پایان با بیان اینکه ظرفیت تولید چای ایران می‌تواند از ۷ هزار تن فعلی به ۱۰ هزار و حتی ۵۰ هزار تن افزایش یابد، خواستار تدوین برنامه بلندمدت حمایتی و اصلاح سازوکار‌های وارداتی شد تا زمینه خودکفایی و تثبیت اشتغال در صنعت چای کشور فراهم شود.

انتهای پیام/

 

 

 

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار