دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
معاون وزیر ارتباطات در شورای اداری مازندران اعلام کرد

اجرای پایلوت پروژه جی‌نف و گلخانه هوشمند در میاندورود

اجرای پایلوت پروژه جی‌نف و گلخانه هوشمند در میاندورود
اجرای پروژه جی‌نف به‌صورت پایلوت در میاندورود و راه‌اندازی گلخانه هوشمند با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران توسط وزارت ارتباطات کلید خورد.

به گزارش آوای خزر، مصطفی مافی معاون وزیر ارتباطات و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور صبح امروز در نشست شورای اداری استان مازندران که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد، از انتخاب میاندورود به‌عنوان پایلوت اجرای پروژه جی‌نف خبر داد.

وی با بیان اینکه فرماندار میاندورود خواستار تکمیل ساختمان پست این شهرستان شده است، افزود: این مطالبه مورد تأیید قرار گرفت و مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد.

مافی همچنین گفت: در حوزه پارک فناوری اطلاعات، ایجاد گلخانه هوشمند در میاندورود در دستور کار قرار دارد و این پروژه نیز به زودی عملیاتی می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به نقش زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه اقتصادی استان، اظهار داشت: توسعه ارتباطات باید همراه با تقویت اقتصاد دیجیتال باشد. اگرچه سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی کشور کمتر از ۵ درصد است، اما طبق برنامه هفتم توسعه باید به ۱۰ درصد برسد.

وی مازندران را استانی غنی از ظرفیت‌های دانشگاهی و نخبگانی دانست و گفت: با استفاده از این ظرفیت‌ها می‌توان زمینه رشد اقتصاد دیجیتال را در استان فراهم کرد.

مافی همچنین به جایگاه مازندران در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: می‌توان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی در قالب گردشگری هوشمند، رفتار مسافران و نیاز‌های آنها را پیش‌بینی و مدیریت کرد.

رئیس پارک فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: اگرچه زیرساخت‌های ارتباطی استان وضعیت مطلوبی دارد، اما لازم است برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای بهره‌برداری از این ظرفیت در حوزه اقتصاد دیجیتال صورت گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال در مازندران، شاهد تحول و رونق اقتصادی در این بخش باشیم.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار