دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
در نشست رئیس قوه قضاییه با فعالان اقتصادی مازندران مطرح شد:

تأکید محسنی‌اژه‌ای بر پرهیز از برخورد‌های بازدارنده با تولیدکنندگان

رئیس قوه قضاییه در جمع فعالان اقتصادی مازندران، بر ضرورت تسهیل امور قضایی برای تولیدکنندگان و پرهیز از برخورد‌هایی همچون ممنوع‌الخروجی و توقیف ابزار تولید تأکید کرد و گفت: نباید سرمایه‌گذار را به دلیل مشکلات قابل حل از چرخه تولید خارج کرد.

به گزارش آوای خزر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان مازندران، بر حمایت جدی از بخش خصوصی و تسهیل فرآیند‌های قضایی برای این قشر تأکید کرد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به لزوم اجتناب از طرح مباحث کلی در نشست‌ها با فعالان اقتصادی، تصریح کرد: جلسات باید با رویکرد مصداقی و راه‌حل‌محور برگزار شود. وی وعده داد در صورت آماده‌سازی راهکار‌های مشخص، زمان مفصلی را به جلسات تخصصی با تولیدکنندگان اختصاص دهد.

قاضی‌القضات تأکید کرد: قضات سراسر کشور باید حتی‌المقدور از ممنوع‌الخروج کردن، مسدودالحساب کردن و توقیف ابزار تولید پرهیز کنند و در موارد قضایی ابتدا به سایر وثایق تمسک جویند. او افزود: اگر فعال اقتصادی نماینده قانونی خود را به دادگاه بفرستد، قاضی نباید به دلیل عدم حضور شخص تولیدکننده حکم جلب صادر کند.

وی درباره مجازات‌ها نیز گفت: در جرایم اقتصادی، مجازات‌ها الزاماً نباید حبس باشد؛ می‌توان طبق قانون، حبس را به جریمه نقدی یا خدمات عمومی تبدیل کرد.

رئیس دستگاه قضا با انتقاد از ممنوعیت‌های ناگهانی صادرات و تصمیمات خلق‌الساعه، افزود: اگر دولت تصمیم به ممنوعیت صادرات محصولی می‌گیرد، باید با کمترین آسیب به تولیدکننده همراه باشد. وی همچنین گفت: ثبت سفارش واردات در حالی که ارز کافی وجود ندارد، موجب خسارت به بازرگانان و فاسد شدن کالا‌ها در انبار‌ها می‌شود.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: نباید به مجرمان اقتصادی، حتی پس از مجازات، برچسب همیشگی زد. باید شرایط بازگشت آنان به جامعه را فراهم کرد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، مهدی یونسی، استاندار مازندران، با اشاره به نیاز استان به سرمایه‌گذاری و امنیت اقتصادی، خواستار رفع موانع دست‌وپاگیر تولید شد.

در ادامه این نشست، فعالان بخش خصوصی از حمایت‌های قضایی ابراز قدردانی کرده و چالش‌هایی همچون سیاست‌های ارزی ناپایدار، رویه‌های متغیر اداری، مشکلات گمرکی، طولانی بودن تخصیص ارز، جیره‌بندی مواد اولیه و موانع واگذاری عرصه‌های معدنی را مطرح کردند.

نمایندگان حوزه گردشگری، صنعت، معدن، کاغذسازی و تولید گوشت مرغ نیز خواستار رفع موانع ساختاری و هماهنگی بین‌دستگاهی برای تسهیل روند تولید و صادرات شدند.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار